ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κερδίστε το πιο όμορφο Μπουκέτο για να προσφέρετε στον Έρωτα σας!

Εδώ ζητάω άλλα και άλλα από την πιο αγαπημένη μου Florist του κόσμου, την Αντουανέτα Κουτσουράδη, δεν θα ζητούσα να εμπνευστεί το πιο όμορφο μπουκέτο για να στείλετε αύριο σε αυτήν ή σε αυτόν που αγαπάτε;

va4
Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, και μεταξύ δύο ραντεβού, βρήκα χρόνο, και έκανα μία υπέροχη στάση στο Antoinetta Koutsouradi Flower Shop, για να επιλέξω τα λουλούδια που παίρνω κάθε Δευτέρα για το σπίτι μου, αλλά και να παραγγείλω την πιο κομψή ανθοδέσμη για να στείλει αύριο ένας τυχερός αναγνώστης του Fay’s Control στο πρόσωπο που αγαπάει! (Αυτός ο διαγωνισμός για ευνόητους λόγους ισχύει μόνο για όσους μένουν στον Νομό Αττικής).

I love you a thousand red roses...

I love you a thousand red roses…

Ο Γιώργος και η Αντουανέτα Κουτσουράδη, έφτιαξαν -για άλλη μία φορά- την πιο εντυπωσιακή βιτρίνα που μπορείτε να φανταστείτε, γέμισαν την πανέμορφη boutique τους με τις ολόφρεσκες συνθέσεις τους, και σας περιμένουν να φτιάξουν για εσάς και για όσους αγαπάτε τα πιο όμορφα μπουκέτα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

va3

Τα μόνα που έχετε να κάνετε είναι:
1. “Like” & “Share” τον διαγωνισμό μας &
2. Αφήστε μας μία όμορφη ευχή για την αυριανή γιορτή

και το όνομα σας θα μπει αυτόματα στην κλήρωση του Fay’s Control η οποία θα αναδείξει αύριο τον τυχερό μας αναγνώστη που θα κερδίσει την ανθοδέσμη της Antoinetta Koutsouradi!

va5

Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά!

ps. I Love You! xxx

error: Content is protected !!