ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kérastase διοργάνωσε το 1ο Kérastase Day στη Θεσσαλονίκη!

Τα μαλλιά μας αποτελούν ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης, γιαυτό αξίζουν την περιποίηση μας. Είναι ο λόγος ύπαρξης της Kérastase, της δημιουργού της πολυτελούς περιποίησης μαλλιών. Η Kérastase πιστεύει πως τα μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από μια απλή καθημερινή εμφάνιση. Είναι μια ξεχωριστή έκφραση του τρόπου ζωής μας, καθώς και του τρόπου με τον οποίο θα θέλαμε να ζούμε. Εμπνευσμένη από το πάθος της για τη φροντίδα των μαλλιών, η Kérastase παρέχει απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση για υπέροχα μαλλιά.
Έτσι, η Kérastase διοργάνωσε το 1ο Kérastase Day στη Θεσσαλονίκη και υποδέχτηκε ξεχωριστές γυναικείες προσωπικότητες της πόλης στο κομμωτήριο Lefas Hair Operators, με στόχο να τους ταξιδέψει σε μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και απόλυτα προσωποποιημένης περιποίησης.

Τίτη Δάνου, Πετιούλα Κατσιάρκα, Στέλιος Καφαντάρης, Πόλυ Στεφάνου

Το ταξίδι τους στον κόσμο της Kérastase ξεκίνησε από την υποδοχή τους στο χώρο με πρώτο σταθμό την επαγγελματική διάγνωση των αναγκών των μαλλιών τους από τον master trainer Kérastase. Ο δεύτερος σταθμός αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας χαλάρωσης και αναζωογόνησης, περιελάμβανε μια εξατομικευμένη θεραπεία σε συνδυασμό με επαγγελματικό μασάζ -από τους έμπειρους συνεργάτες του κομμωτηρίου Lefas Hair Operators- στοχεύοντας στην άμεση μεταμόρφωση και φροντίδα των μαλλιών των καλεσμένων. Η τελετουργία Kérastase ολοκληρώθηκε με ένα χτένισμα που ανέδειξε το μοναδικό αποτέλεσμα της θεραπείας και τον καλύτερο εαυτό των καλεσμένων.

Δημήτρης Λέφας , Ίρις Μπασλάρη, Μαρία Κοράλη

Μορφούλα Ζύγκα

τέλλα Σταύρου, Δημήτρης Λέφας, Λαμπρινή Σταύρου

Στην Kérastase κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, κάθε γυναίκα Kérastase αξίζει τις δικές της μοναδικές πολυτελείς στιγμές…

error: Content is protected !!