ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αν και σε μπουζούκια δεν πολύ-συχνάζουμε, εδώ θα ήθελα να πάω…

Sorry κιόλας αλλά αυτό το ζήλεψα…Μπουζούκια δεν πολύ πάω, στο Fay’s Control μπουζούκια δεν πολύ φιλοξενούμε, αλλά στην Louis Cruises…υποκλίνομαι!

Η οποία, στο πλαίσιο των μουσικών θεματικών της κρουαζιέρων που φέτος διοργανώνει, φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο μία ξεχωριστή εν πλω συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη που από ότι έμαθα ξεσήκωσε όλους τους επιβάτες του Louis Olympia με το κέφι, τον χορό και τη ζωντάνια του.

Κώστας Μαρτάκης

Πάνω από 800 άτομα όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων απόλαυσαν μία εξαιρετική ζωντανή εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη, ενός από τα πιο δημοφιλή ανδρικά όνοματα της ελληνικής δισκογραφίας σήμερα. Έλληνες και ξένοι που παρακολούθησαν τη συναυλία χόρεψαν, τραγούδησαν και αποθέωσαν τον τραγουδιστή που χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις επιτυχίες του όπως, το «Αν κάπου κάποτε», «Μamacita Βuena», «Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ» και πολλά πολλά άλλα.

Κώστας Μαρτάκης, Μηλιόγλου

Κώστας Μαρτάκης, Δημήτρης Μηλιόγλου

Παράλληλα, ο γνωστός παραγωγός και DJ του ραδιοφωνικού σταθμού  “Λάμψη 92,3” Δημήτρης Μηλιόγλου, έπαιξε μουσική στη ντίσκο του κρουαζιερόπλοιου Louis Olympia, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα κεφιού και ‘παρασύροντας’ σε χορό μικρούς και μεγάλους μέχρι τελικής πτώσης!

Οι συνολικά 60 θεματικές κρουαζιέρες της Louis Cruises έχουν ως στόχο να προωθήσουν στους επιβάτες τους την πραγματική έννοια της φιλοξενίας, της ιστορίας, του πολιτισμού, της μουσικής, των γεύσεων, του χορού και της διασκέδασης όπως μόνο οι Έλληνες γνωρίζουν. Γι’ αυτό και έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ώστε σχεδόν μία στις τρεις κρουαζιέρες να αποτελεί μια μοναδική και αυθεντική εν πλω εμπειρία γεμάτη από «Ελληνικό χρώμα» που να ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και όλες τις εθνικότητες.
Στην επόμενη κρουαζιέρα, και εγώ μαζί…

Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές κρουαζιέρες της Louis Cruises, επικοινωνήστε με το 210 4583499 ή επισκεφθείτε το www.louiscruises.com

error: Content is protected !!