ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Kayak Well Deserved»: Γιατί κάθε μέρα κρύβει μέσα της μικρές και μεγάλες νίκες!

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας, απλοί, καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι γιορτάζουν την κάθε τους επιτυχία και επιβραβεύουν τον εαυτό τους με την αγαπημένη τους γεύση παγωτού Kayak!

Κάθε μέρα κρύβει μέσα της μικρές και μεγάλες «νίκες». Αυτές άλλωστε είναι που δίνουν γεύση και νόημα στην καθημερινότητα μας. Αυτές τις στιγμές αξίζει να τις γιορτάζουμε επιβραβεύοντας τον εαυτό μας με το καλύτερο παγωτό. Αυτό σκέφτηκε και η Kayak και έτσι δημιούργησε τη νέα της καμπάνια «Kayak Well Deserved».

Η ελληνική εταιρία παγωτών με αφορμή την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και τον μοντέρνο επανασχεδιασμό των εικαστικών της σε κυπελάκια, ψυγεία και άλλα διαφημιστικά υλικά, προχώρησε στη δημιουργία μίας ξεχωριστής καμπάνιας.

Πρωταγωνιστές, απλοί, καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι γιορτάζουν την κάθε τους επιτυχία και επιβραβεύουν τον εαυτό τους με τι άλλο; μα φυσικά με την αγαπημένη τους γεύση παγωτού Kayak. Κατάφερες να ολοκληρώσεις εκείνο τον πίνακα! Ανταμείβεις τον εαυτό σου με την αξεπέραστη γεύση Κayak Pavlova με κομμάτια χειροποίητης μαρέγκας και αμαρένα.

Η καμπάνια προβάλλεται ήδη σε social & digital media και θα πλαισιωθεί και με ενέργειες BTL και Influencers Marketing . «Kayak Well Deserved» λοιπόν για εσένα που επιλέγεις το καλύτερο παγωτό, εκείνο που φέρει την υπογραφή της Kayak.

Ανακαλύψτε τις ανατρεπτικές γεύσεις των παγωτών Kayak σε όλες τις Boutique Kayak καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η «Kayak» είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία που εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής παγωτού και γλυκών. Η φιλοσοφία των παγωτών Kayak είναι η συνεχής αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από την μίξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών, «πειράζοντας» τις παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και μέσα από καινοτόμες μεθόδους παραγωγής με αποτέλεσμα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες.

error: Content is protected !!