ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kathy Heyndels, Στράτος Τζώρτζογλου & Τάκης Γιαννέτος με λάμψη Hollywood στο Ζάππειο!

Ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, του οίκου χειροποίητων ενδυμάτων Giannetos, μετέφερε τη λάμψη και τη χρυσόσκονη του Hollywood στο Ζάππειο Μέγαρο, επιλέγοντας ως guest star το Στράτο Τζώρτζογλου, ως τον πιο ενδεδειγμένο Έλληνα καλλιτέχνη, για να παρουσιάσει την Vintage Voyage SS ’19 συλλογή του.

Με αέρα Hollywood, καλλιτεχνική ποιότητα και αύρα super star, ο Στράτος  Τζώρτζογλου περπάτησε στην πασαρέλα του Τάκη Γιαννέτου, ανακαλώντας πολλούς από τους ρόλους της ζωής του, καθώς το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα και εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού στο πρόσωπο του ηθοποιού.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ

Ο Tάκης Γιαννέτος, με την καλλιτεχνική του αίσθηση και τη σκηνοθετική του ματιά, έστησε ένα μοναδικό Vintage ταξίδι για τους καλεσμένους του, με πρωταγωνιστές την υψηλή ραπτική, τα σπάνια vintage υφάσματα, τις εμφανίσεις red carpet και τα retro ακούσματα στο πλαίσιο του AXDW. Το show πλαισίωσαν ο Μάνος Πανταζής, ο Μάνος Πίντζης και ο Χαράλαμπος Παπανικολάου σε ρόλο guest καθώς επίσης και τα γνωστά μοντέλα Γιώργος Καβακάκης, Μάνος Βροντζάκης ενώ η μαγική βραδιά έκλεισε με τις αέρινες δημιουργίες του Οίκου Kathy Heyndels.

Στην φετινή συλλογή του οίκου Kathy Heyndels, κύριος πρωταγωνιστής είναι τα χρώματα. Απαλές αποχρώσεις του κίτρινου συναντούν το έντονο πορτοκαλί και μπλέκονται αρμονικά με το λευκό, το μπλε και το indigo ώστε να δημιουργήσουν την παλέτα του ουρανού της Σαχάρας.

Τα φορέματα και τα νυφικά πλαισίωσαν τα παπούτσια Kokos Shoe Designs.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ, ΣΤΑΡΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ ΕΛΕΝΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΤΑΒΛΑ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΙΟΛΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΔΑΝΑΛΗΣ

Χορηγός της βραδιάς ήταν τα Medi Prinou.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!