ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kate Moss for Equipment: Οι πρώτη μου αγορά από τις New Collections!

Μην ρωτάτε πως και τι, γεγονός είναι πως αύριο, Παρασκευή 15 Ιουλίου, εγώ θα βρεθώ στο Gstaad! Ναι, ναι, καρδιά Ιουλίου, και όσο εσείς θα κάνετε μακροβούτια στο μπλε του Αιγαίου και στο σμαραγδί των Κυκλάδων, εγώ θα πάρω το αεροπλάνο για Γενεύη, και από εκεί το αυτοκίνητο για το Gstaad. Ως εκ τούτου, όσο εσείς σήμερα φτιάχνετε sac de voyage με μαγιό, καφτάνια και παρεό, εγώ κατεβάζω “χειμωνιάτικα” ή έστω “εποχιακά” και ψάχνω για crepe midi dresses, cotton trench coach και cashmere sweaters για να αντιμετωπίσω τους 10 βαθμούς Κελσίου και τις …σποραδικές μπόρες του Gstaad!

kamo3
Αν χρειαζόμουν λοιπόν την τέλεια δικαιολογία και άλλοθι για να αποκτήσω πρώτη, και στην καρδιά του Ιουλίου το ολομέταξο πουκάμισο και το κοντό κασμιρένιο πουλόβερ με τα μοτίβα αστεριών, από την φθινοπωρινή συλλογή που υπογράφει η Kate Moss για την Equipment, την είχα έτοιμη, σαν άσσο στο μανίκι.

Slim Signature printed washed-silk shirt & Ryder printed cashmere sweater

Slim Signature printed washed-silk shirt & Ryder printed cashmere sweater

So cool!

So cool!

Μία βόλτα στο Detroit όπως έκανα εγώ λοιπόν προχθές το πρωί, και θα δείτε τα καλύτερα κομμάτια της Rock’n’Roll-chic, talk of the world συλλογής, για τα οποία θα σας πρότεινα να βιαστείτε, μιας και πρόκειται για limited edition collection.

Κάντο όπως η Kate Moss...

Κάντο όπως η Kate Moss…

Τέλος, εγώ προτίμησα το mix&match όσον αφορά τα χρώματα, και συνδύασα το λευκό πουκάμισο με το μπλε πουλόβερ!

Everything is a choice… Stay tuned! xxx 🙂

Detroit: Κυριαζή 21, Κηφισιά-Τηλ: 210-6232886

error: Content is protected !!