ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι καρδιές της Folli Follie χτυπούν δυνατά για τα παιδιά στην φωτογραφική έκθεση του Coeurs Pour Tous Hellas!

Την ενέργεια την ήξερα. Είχα ενημερωθεί, είχα υποσχεθεί να πάω να την δω και να την υποστηρίξω από κοντά, την καλύτερη ευκαιρία έψαχνα. Και ποια καλύτερη από το προχθεσινό μεσημέρι, αμέσως μετά την απολαυστική, ηλιόλουστη βόλτα μου στην Γλυφάδα. Η επιστροφή μου με βρίσκει στην πολύβουη Ερμού με τα δεκάδες χρώματα , και στο επιβλητικό κτήριο, στο νούμερο 19, στο Folli Follie, που φιλοξενεί μία ξεχωριστή, πολύ ξεχωριστή έκθεση.


Follow me…

Στο Folli Follie με υποδέχονται η Φένια Τσαλδάρη, Communications & PR Manager της Follie, η Ιωάννα Μουνδρέα,μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Coeurs pour Tous Hellas, και η Ελένη Παναρίτη, Fashion Coordinator του Οίκου

Η Folli Follie, στο πλαίσιο υποστήριξης του φιλανθρωπικού έργου του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas  «Καρδιές για όλους» για παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες, παρουσιάζει μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στο Folli Follie New Concept Store.

Με την Ελένη Παναρίτη μπροστά σε έργα της έκθεσης

Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί έως και την Κυριακή 9 Απριλίου στον ημιώροφο του καταστήματος, πλαισιώνεται με συμβολικό και ενεργό χαρακτήρα από τις μοναδικές δημιουργίες της best-selling συλλογής της Folli Follie, “Heart4Heart”. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της συλλογής διατίθενται για την στήριξη του έργου ζωής του Ιδρύματος.

 


Μέσα από μία ενδιαφέρουσα διαδρομή από φωτογραφικές τριπλέτες αποτυπώνεται το σημαντικό έργο ζωής του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous «Καρδιές για όλους» και του εμπνευστή του, Καθηγητή κυρίου Αυξέντιου Καλαγκού. Με σημείο εκκίνησης την Κωνσταντινούπολη, τη γενέτειρά του, και με τελικό προορισμό όπου υπάρχει ανάγκη ανά τον κόσμο, ο κύριος Αυξέντιος Καλαγκός χειρουργεί αφιλοκερδώς περισσότερα από 16.000 άπορα παιδιά διανύοντας 300.000 μίλια πτήσεων το χρόνο.


Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία υποστηρίζεται ακόμη ενεργά και από τις τέσσερις Πρέσβειρες Καλής Θελήσεως Σμαράγδα Καρύδη, Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κατερίνα Γερονικολού. Οι λαμπερές ηθοποιοί διαδίδουν με πάθος το μήνυμα αγάπης της Folli Follie σε συνεργασία με το Ίδρυμα Coeurs Pour Tous Hellas «Καρδιές για όλους».


Αναζητήστε κι εσείς τη συλλογή Heart4Heart σε όλα τα σημεία πώλησης Folli Follie σε Ελλάδα, Κύπρο καθώς και online , και ενισχύστε με τη σειρά σας τους σκοπούς του Ιδρύματος.


Τις φωτογραφίες του ιδρύματος έχει επιμεληθεί η archive|Visual Storytellers, Άντζελα Βαρβέρη και Γιώργος Χατζάκος, ενώ τις φωτογραφίες των Πρεσβειρών ο φωτογράφος Γιάννης Μπουρνιάς.

Κάθε συμμετοχή μετράει! Ελάτε να δείτε από κοντά την έκθεση φωτογραφίας του Coeurs pour Tous Hellas “Καρδιές για Όλους” στο κατάστημα της Folli Follie, και με κάθε αγορά προϊόντος Heart4Heart συμβάλλετε στο έργο ζωής του Ιδρύματος

Καλημέρα! xxx

error: Content is protected !!