ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η καρδιά της Αθήνας πλημμυρίζει με ξεχωριστές γεύσεις, χρώματα και αρώματα!

Η πιο διάσημη «γωνιά» της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors, ανακαινίσθηκε και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο μοναδικά προϊόντα και υπέροχες ιδέες για δώρα.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher με τη Μεγάλη Βρεταννία & το King George η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016 όταν ο Arnaud Larher δημιούργησε ένα tailor made μενού επιδορπίων και γλυκών, τώρα δημιουργήθηκε μέσα στο GB Corner Gifts & Flavors ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου φιλοξενούνται τα προϊόντα του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλυκά, τάρτες, πάστες αλλά και τις διάσημες σοκολάτες και σοκολατάκια του Arnaud Larher που θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας.

ok 22305

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά γλυκά όπως Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia καθώς και σε πρωτότυπα κέικ με διάφορες γεύσεις για να συνοδεύσετε άψογα το απογευματινό σας τσάι.

Στο ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors μπορείτε ακόμα να βρείτε τα μοναδικά macarons της Μεγάλης Βρεταννίας σε κλασικές αλλά και Ελληνικές γεύσεις όπως μαστίχα, χαλβάς, ελαιόλαδο, λουκούμι τριαντάφυλλο, τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, καθώς και τα προϊόντα Brunello Cucinelli.

Για online αγορές, πατήστε εδώ!

Enjoy! xxx

error: Content is protected !!