ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κάντε το δικό σας πάρτι στο The Christmas Factory!!!!

Σε έναν ονειρεμένο χώρο εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη, η ARIA Fine Catering αναλαμβάνει να οργανώσει τη φιλοξενία χριστουγεννιάτικων εταιρικών εκδηλώσεων, παιδικών πάρτι γενεθλίων και ονομαστικών εορτών, για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να γιορτάσουν το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς με τους αγαπημένους τους!

slide-1

Το «The Christmas Factory» θα λειτουργήσει φέτος από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου και θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 πμ μέχρι τις 10:00 μμ. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με την ARIA Fine Catering θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά, κατά τις ώρες: 11:30 πμ – 2 μμ, 2:30 μμ – 5 μμ και 5:30 μμ – 9 μμ.

slide-3
Ας γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με τον πιο κομψό και νόστιμο τρόπο! Η ARIA Fine Catering αναλαμβάνει να μας προσφέρει ένα μοναδικό εορταστικό μενού στον πιο παραμυθένιο χώρο της πόλης, με μια προσφορά στα μέτρα μας. Σε εμάς μένει να φέρετε την καλή μας παρέα!
To Σάββατο 29 Νοεμβρίου γίνονται τα εγκαίνια του θεματικού γιορτινού πάρκου της πόλης, του «The Christmas Factory».

slide-5

Σε έναν παραμυθένιο χώρο – εκεί όπου ο Άη Βασίλης εργάζεται πυρετωδώς μαζί με τα ξωτικά του – μπορούμε φέτος να φιλοξενήσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο πάρτι! Βρίσκεται στο The Christmas Factory, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

slide-6

Είστε στέλεχος εταιρείας;
Οργανώστε την πιο αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους. Το The Christmas Factory αποτελεί τον ιδανικό χώρο για μια ονειρεμένη γιορτή, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Είστε ιδιώτης;
Χαρίστε σε παιδιά και γονείς ένα πάρτι Χριστουγέννων, γενεθλίων ή ονομαστικής εορτής, που θα το θυμούνται για πάντα! Ζήστε το πνεύμα των εορτών με τους αγαπημένους σας στο πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο, στην καρδιά της Αθήνας.

slide-7

Η ARIA Fine Catering αναλαμβάνει να οργανώσει τη φιλοξενία της εκδήλωσής σας και να σας προσφέρει το πιο λαχταριστό μενού, με εδέσματα που θα τους ενθουσιάσουν όλους, όχι μόνο με τη γεύση τους, αλλά και με την εορταστική τους εμφάνιση!

food

Γιορτινό στεφάνι με λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια, Ταρτάκια με σπανάκι από το σάκο του Rudolf, X-mas burgers με γαλοπούλα και τυρί, νόστιμοι πιγκουίνοι από mozzarella και ελιές, Χριστουγεννιάτικα δέντρα από pizza, Chicken nuggets από το φούρνο της κυρίας Claus, Σουβλάκια με τη μυστική συνταγή των καλικάντζαρων και τόσα άλλα! Όσο για τα γλυκά , σίγουρα κανείς δε θα μπορέσει να τους αντισταθεί: Σοκολατοφραουλένιοι σκούφοι του Άι Βασίλη, Cupcakes-χιονάνθρωποι και Γλυκές χιονόμπαλες από τον Βόρειο Πόλο…

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε την "μαγεία" στα παιδιά και στους αγαπημένους σας...

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε την “μαγεία” στα παιδιά και στους αγαπημένους σας…

Τιμή: Από 20€ + ΦΠΑ ανά άτομο – συμπεριλαμβάνεται είσοδος 5€ με δικαίωμα συμμετοχής σε 8 μοναδικά διαδραστικά και θεματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια. Η προσφορά ισχύει για ιδιωτικές εκδηλώσεις 30+ ατόμων και για εταιρικές εκδηλώσεις 100+ ατόμων.

actions

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια
Τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν τα ειδικά σχεδιασμένα, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα εργαστήρια, όπως το «Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη», το «Εργαστήριο Σοκολάτας», το «Εργαστήριο Ψηφιδωτού», το «E-factory», το «Ταξιδεύοντας με το Μάρκο», όπου θα ανακαλύψουν την έμπνευση και τη δημιουργία και θα αναπτύξουν δεξιότητες, βασιζόμενα στις ικανότητές τους, πάντα σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, συμμετέχοντας εκτός των άλλων και στη «Συγγραφή και Εικονογράφηση Παραμυθιού» και την «Κατασκευή Παράσημου Βοηθού του Άη Βασίλη με την Τέχνη του Αργαλειού».

Από 28 Νοεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου,
η ARIA Fine Catering διαθέτει τον χώρο εκδηλώσεων στο The Christmas Factory καθημερινά (Δευτέρα-Κυριακή):
11:30 πμ – 2 μμ
2:30 μμ – 5 μμ
5:30 μμ – 9 μμ

Επικοινωνήστε στο
2109656388

error: Content is protected !!