Κάνουμε δώρο λαμπάδα σε αβάφτιστο μωρό; Η “Αναστασία” & η “Ζουζούνα” μας δίνουν λύση!

09/04/2017 • GET

Αν και έχω βαφτίσει και άλλες φορές, ίσως επειδή δεν είχε μεσολαβήσει το “πρώτο Πάσχα” του μωρού από την γέννηση του έως το Μυστήριο της βάφτισης, δεν με είχε πολύ απασχολήσει. Μέχρι φέτος, που στις 9 Ιουνίου βαφτίζω την Κατερίνα, και ενώ το project “παπούτσια”, το’χα ευκολάκι, όταν πήγα να διαλέξω λαμπάδα για την Ειρήνη, δεν ήξερα τι να κάνω με το μωρό. Να της πάρω? Το επιτρέπει η εκκλησία ή όχι? Και αν ναι, κρατάνε τόσο μικρά μωρά λαμπάδα? Δεν της πήρα. Το άφησα να το συζητήσω με την μητέρα της -την έχω πιο πρόχειρη να μου δώσει απαντήσεις από ότι η εκκλησία-, έως που έπεσα πάνω στις λαμπάδες “Αναστασία” και “Ζουζούνα”! Δεν ξέρω, εσείς οι μικρομάνες μπορεί και να τις γνωρίζετε -γιατί από ότι κατάλαβα όταν τις έβαζα στο καλάθι μου μάλλον είναι ιδιαίτερα popular και οι δύο, μιας και γινόταν σφαγή ποιος θα τις πρώτο πάρει- όμως εγώ με την εννιάχρονη δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη τους.

Η Αναστασία και η Ζουζούνα. Ένα λευκό κερί με έναν απλό φιόγκο στο ένα μέρος του κουτιού, και η κούκλα στο άλλο. Brilliant!

Και ρώτησα και έμαθα. Η «Ιδέα» είναι μια ελληνική εταιρεία παιχνιδιών που δημιουργεί μελετημένα εκπαιδευτικά παχνίδια με ελληνικό softwear και με τη συνεργασία παιδοψυχολόγων.
Οι κούκλες Αναστασία και Ζουζούνα, δύο από τα best sellers της εταιρείας, είναι το ιδανικό δώρο Πάσχα καθώς κυκλοφορούν με δώρο μια διακριτική κοριτσίστικη λαμπάδα.

Κούκλα Αναστασία:
Αναστασία-Σου Μιλώ Η Αναστασία είναι η πρώτη εκπαιδευτική κούκλα των κοριτσιών! Μιλάει ελληνικά, παίζει, μαθαίνει και κρατάει μία υπέροχη συντροφιά στο παιδί σας, όλες τις ώρες, παντού. Πιέστε την κοιλίτσα της και θα ακούσετε παραμυθάκια, ποιήματα, τραγουδάκια και όμορφη μουσική με την γλυκιά φωνή της Αναστασίας. Δώρο η Πασχαλινή Λαμπάδα! Μαθαίνει:
5 Παραμυθάκια! Αν όλα τα παιδιά της γης, Ο κυρ Ήλιος, Το ποταμάκι, Η γελαστή οικογένεια, Ο κύριος Κουτάλας και η κυρία Πιρούνα.
4 Τραγουδάκια! (από την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου).Τα κουνελάκια,Μήλο μου κόκκινο, Το γατάκι, Τι χαρά!
4 Θεατρικά Παιχνίδια με Μουσική! Οι μπαλαρίνες, Τα γενέθλια, Οι νύφες, Οι γοργόνες.
6 Μουσικές / Χορούς του Κόσμου!
10 Αινίγματα & Γλωσσοδέτες!
30+ Παιχνίδια «Μαντέματα»!
Την αλφάβητο & λέξεις.
20+ Κουβεντούλες για Κορίτσια!
10 Παιδικά Ποιηματάκια!
Εποχές
Αριθμοί
Μέρες της εβδομάδας
Τα ζωάκια
Η οικογένεια

Κούκλα Ζουζούνα:
Ζουζούνα Η Πρώτη μου. Η Ζουζούνα είναι η πρώτη κούκλα-μωρό του παιδιού σας. Μιλάει ελληνικά, παίζει, μαθαίνει και κρατάει μία υπέροχη συντροφιά στο παιδί σας, όλες τις ώρες, παντού. Με μαλακό σώμα και μπιμπερό. Πιέστε την κοιλίτσα της και θα ακούσετε παραμυθάκια, ποιήματα, τραγουδάκια και όμορφη μουσική με τη γλυκιά φωνή της Ζουζούνας! Μαθαίνει:
4 Παραμυθάκια! Οι ποντικοί στο ταξίδι, Δέκα μικρά αραπάκια, Η Μηλιά, Η Κουκουβάγια.
5 Τραγουδάκια! (από την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου). Δεν περνάς κυρά Μαρία, Καραβάκι, Τι χαρά, Ο μπάρμπα Μπρίλιος, Γκλινγ γκλονγκ.
7 Θεατρικά Παιχνίδια με Μουσική! Οι νάνοι του Άη Βασίλη, Οι πεταλουδίτσες, Τα παπάκια, Χαρωπά τα δυο μου χέρια,Τα καλικαντζαράκια, Χορεύουμε αγκαλίτσα, Τα Κινεζάκια.
20+ Ζουζουνίσιες Κουβεντούλες!
7 Παιδικά Ποιηματάκια!
3 Κλασικά Νανουρίσματα!


Τώρα, δεν ξέρω αν η “Αναστασία” και η “Ζουζούνα” υπάρχουν μόνο για τα αβάφτιστα, μόνο για τα “Πρώτο Πάσχα” των μωρών μας, ή εξυπηρετούν και λίγο μεγαλύτερες ηλικίες -προφανώς!-, όμως η Ελμίνα και η Έιντζελ που παραδώσανε χθες τις λαμπάδες στις μικρές τους φίλες, αυτές όχι μόνο κατενθουσιάστηκαν, αλλά δεν άντεξαν καν να περιμένουν έως την βραδιά της Ανάστασης…

Και κοιμήθηκαν μαζί με τις νέες τους φίλες….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons