ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κάνοντας Reiki την ώρα του ηλιοβασιλέματος στις Σπέτσες!

Healing is not an overnight process. It is a daily cleansing of pain, it is a daily healing of your life…

Η τελευταία Πέμπτη του Αυγούστου. Ζεστή και ίσως λίγο μελαγχολική. Και μόνο που την αναφέρεις ως την “τελευταία” του καλοκαιριού, μελαγχολείς. Κι ας είσαι ακόμη εδώ, κι ας ζεις τις ομορφότερες ημέρες του νησιού. Τις ήσυχες, τις όμορφες, τις νωχελικές, τις αξέχαστες του. Και είναι και αυτή η ώρα. Μετά την θάλασσα, εκεί γύρω στις 19.30′ που ο ουρανός έχει πάρει φωτιά από τα χρώματα της ολόχρυσης ώρας. Άλλοτε θα ήμασταν ακόμη στην παραλία ή θα ρεμβάζαμε από άλλον έναν όλο αρώματα και δροσιά κήπο, θα πίναμε Pimm’s και θα παίζαμε τάβλι. Σήμερα, την τελευταία Πέμπτη του Αυγούστου, κατευθύνομαι σε ένα από τα πιο επιβλητικά αρχοντικά του νησιού, στο στολίδι που καμαρώνει στο κέντρο της Ντάπιας από το 1864 και που πλέον οικοδέσποινα του είναι η Εύη Χατζηγιάννη, Counseling Psycologist και Reiki Master Teacher, η οποία τους θερινούς μήνες δέχεται το εκλεκτό της πελατολόγιο εδώ, σε αυτούς τους συγκλονιστικής ιστορίας και ανυπέρβλητης αισθητικής εκατοντάδων τετραγωνικών χώρους, ενώ τον χειμώνα στον prive χώρο που έχει δημιουργήσει στα νότια προάστια.
Σήμερα, έχω την ευκαιρία, να απολαύσω άλλο ένα μοναδικό Reiki session με την όλο θετική ενέργεια Εύη, απολαμβάνοντας συγχρόνως στο έπακρο, τις τελευταίες ημέρες των θερινών μου διακοπών, πριν ξεκινήσει η γεμάτη υποχρεώσεις νέα σεζόν.
Και αυτός, είναι οπωσδήποτε ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να ονειρευτώ.


Follow me…

H Εύη Χατζηγιάννη με υποδέχεται στο αρχοντικό του 1864

Πριν τρία περίπου χρόνια ξεκίνησε να κάνει την πρώτη προσωπική της συνεδρια ρέικι όπου πολύ γρήγορα νοιώθει ψυχική γαλήνη, και όπως υποστηρίζει, της φανερώθηκε διαισθητικά ότι θα συνεχίσει το ρέικι και θα ολοκληρώσει όλα τα μαθήματα που χρειάζονται ώστε να γίνει και δασκάλα. “Έτσι λοιπόν έκανα όσες θεραπείες χρειαζόμουν ώστε να ανοίξουν τα ενεργειακά μου καναλια {τσάκρας} και να είμαι έτοιμη για να πάρω τον πρώτο βαθμό στο ρέικι όπου πηγαίνει η θεραπεία πιο βαθιά στο ασυνείδητο αλλά ταυτόχρονα με τον πρώτο βαθμό γίνεται η σύνδεση με τη κοσμική ενέργεια όπου αρχίζει να ρέει η ενέργεια του ρέικι στα χέρια μου” μου λέει η Εύη καθώς ετοιμάζει τον χώρο που νοιώθω τόσο “καθαρό” που με μιας και χωρίς καμία προσπάθεια διώχνω μακριά κάθε έγνοια που μπορεί να στριφογύριζε στην σκέψη μου. Συγχρόνως, ο χώρος πλημμυρίζει από τα υπέροχα έλαια που καίνε διακριτικά στα κομψά τους ρεσό, δίπλα σε χρωματιστά πετρώματα, γεμάτα ενέργεια.

“Αποκτήστε την ζωή που ονειρεύεστε!” μας προτρέπει η Reiki Master Teacher, Εύη Χατζηγιάννη, μέσα από την σελίδα της “Reiki Love Light and Healing”

Επικοινωνήστε με την Εύη και κλείστε το δικό σας ραντεβού, στις Σπέτσες ή στην Αθήνα!

Ύστερα από την υπέροχη βιωματική εμπειρία μου του πρώτου βαθμού έκανα κάθε μέρα μόνη μου την θεραπεία μου και μπορούσα σταδιακά να αισθάνομαι την ενέργεια να ρέει σε όλη μου την ύπαρξη ύστερα από κάποιο συγκεκριμένο διάστημα που απαιτήθηκε από τον εαυτό μου ώστε να προχωρήσω βαθιά στο ασυνείδητο μου και να διορθώνω λαθεμένες μέχρι τότε πεποιθήσεις που μου όριζαν τη ζωη χωρίς να το ελέγχω και με το ρέικι τις αναγνώρισα και άρχισα σταδιακά και με πειθαρχία να τις αλλάζω για το καλό μου και για την εξέλιξη μου, τότε προχώρησα στον δεύτερο βαθμό”, μου εξηγεί, καθώς τώρα βλέπω από τα μεγάλα παράθυρα τον ήλιο να φιλάει αχόρταγα τον ουρανό πριν αυτός τον κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του.

 

“Αφού ολοκλήρωσα τον δεύτερο βαθμό αισθανόμουν σιγά σιγά την δύναμη μου, μάθαινα ποια πραγματικά είμαι και όχι ποια ήθελαν οι υπόλοιποι να είμαι και σε αυτό το σημείο καμπής για τον αληθινό μου εαυτό έγινε ένα μεγάλο θετικό άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου, στο νοητικό, φυσικό αλλά και συναισθηματικό μου επίπεδο, όλα άλλαζαν και γίνονταν όπως τα ένιωθα και τα σκεφτομουν!”

“Από την πρώτη μου κιόλας θεραπεία συνειδητοποίησα ότι αυτός είναι ο δρόμος που πολύ γρήγορα θα ακολουθήσω για να πάρω και να δώσω όσο περισσότερη αγάπη μπορώ. Μαζί με το Ρέικι, σπούδασα και συμβουλευτική ψυχολογία ταύτοχρονα για να συνδυάσω την μαγική θεραπεία του ρέικι με την ψυχολογική θεραπεία /ψυχοθεραπεία και να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου, ώστε να φτάσουν πιο γρήγορα στο επιθυμητό τους στόχο.
Μέσα από αυτό το ταξίδι μου, εύγνομονω καθημερινά γι’ αυτό το δώρο που έχω λάβει στα χέρια μου και που με τόσο ζήλο θέλω να το διδάξω σε όσους ανθρώπους είναι έτοιμοι να βιώσουν την εσωτερική τους γαλήνη και ευτυχία.
Το φως και η χαρά του να ζεις μέσα στην αγάπη και στην αρμονία είναι ένα θαυμάσιο δώρο που όλοι το αξίζουμε αρκεί να το ξεδιπλώνουμε χωρίς φόβους και δεύτερες σκέψεις.
Ελάτε να σας βοηθήσω να αποκτήσετε την ζωή που ονειρεύεστε….”

Απλώς φανταστείτε πως ήταν όταν ήσασταν μικρά παιδιά προτού να κατανοήσετε την έννοια οποιασδήποτε λέξης…

Να μην ξεχνάτε το παιδί μέσα σας…
Αφήστε το να βγεί προς τα έξω, μην φοβάστε να δείχνετε τα συναισθηματά σας στους άλλους… Τολμήστε!

Εκεί κατάλαβε πως θα ασχοληθεί δημιουργικά επαγγελματικά και με πάρα πολύ αγάπη με το ρέικι και την ψυχολογία, μιας και αυτό που πραγματικά είχε ανάγκη ήταν να μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορούσε αυτή την αλήθεια που την ισορρόπησε και την απογείωσε σε πολλούς τομείς που δεν πίστευε καν ότι θα τα καταφέρει “γιατί έτσι με είχαν μάθει”, και την κέρδισε τόσο βαθειά που προχώρησε στον τρίτο βαθμό του ρέικι και έπειτα στου δασκάλου όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε συνδυασμό με την συμβουλευτική ψυχολογία αλλά και τον διαλογισμό.

 

Η ώρα έχει πάει κιόλας 21.00΄ μόλις ανοίγω τα μάτια μου. Ο ήλιος έχει κουρνιάσει εδώ και ώρα στην αγκαλιά του ουρανού, εγώ νοιώθω χαρά. Ηρεμία. Δύναμη. Τόλμη. Γαλήνη και σιγουριά. Πως όλα θα πάνε καλά. Και πως για να πάνε όλα καλά υπεύθυνη είμαι αποκλειστικά εγώ. Και αν δικαιούμαστε όλοι μία στιγμή ευτυχίας που και που, η δική μου είναι σίγουρα είναι αυτή εδώ. Την τελευταία Πέμπτη του Αυγούστου, σε αυτό εδώ το υπέροχο αρχοντικό σπίτι που η ιστορία του ξεκινά 1864 και πριν κλείσω πίσω μου την πόρτα, ονειρεύομαι ήδη όλα όσα θέλω -και θα πετύχω- για τη νέα σεζόν. Thank you Evi! ❤

Reiki is the energy that flows through all living things…

Καλό Σεπτέμβριο! 

error: Content is protected !!