ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Αυτά τα Χριστούγεννα μεταμορφώνουμε ζωές παιδιών που δοκιμάζονται μαζί με το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος επιλέγοντας δώρα που μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση παιδικών ευχών!

Αυτή κι αν είναι μία ιδιαίτερη συμμετοχή στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”, η οποία θα μας δώσει σε όλους την ευκαιρία να προσφέρουμε στο σημαντικό του έργο, δίνοντας μας συγχρόνως την ευκαιρία να τολμήσουμε κι ένα δικό μας -ενδεχομένως- κρυφό όνειρο, να … “χτυπήσουμε” ένα tattoo, για καλό σκοπό!
Φανταστικό?
Λοιπόν, σε αυτό το Pop Up Project, θα “χτυπήσουμε” το “8” ή άπειρο μιας και ένας κορυφαίος tattoo artist θα είναι κοντά μας αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να “ζωγραφίσει” σε όποιο σημείο εμείς προτιμάμε.
Η συγκεκριμένω ενέργεια θα ξεκινήσει στις 11:00′ το πρωί και και θα διαρκέσει έως τις 17:00΄όπου ο tattoo artist θα μας περιμένει με τα υλικά -μίας χρήσης-, ώστε να μας “χτυπήσει” το συμβολικό νούμερο “8” που χαρακτηρίζει τη νέα χρονιά, στο σύμβολο του άπειρου…. How cool is that?

Το tattoo θα γίνεται έναντι μίας δωρεάς €25 στον Οργανισμό και πρόκειται ίσως για την πιο cool και ευφάνταστη ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που συζητιέται ήδη με ενθουσιασμό!

Πέρα από τον Tattoo Artist όμως, στο The Pop Up Project “Thirty Days to Christmas!” θα βρείτε και το corner με τα στολίδια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος για να επιλέξετε τα δώρα σας.

Ό, τι κι αν εύχεστε φέτος τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας να αγοράσετε τα δώρα σας από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βοηθάτε να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε παιδί που μάς έχει ανάγκη και να μειώσουμε σημαντικά τον χρόνο αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών!

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 10:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. στο The Pop Up Project “Thirty Days to Christmas!” που διοργανώνεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να κάνετε τις αγορές σας και να πλημμυρίσετε από συναισθήματα Χαράς, Δύναμης & Ελπίδας, εφόσον με κάθε δώρο που αγοράζετε, βοηθάτε να πραγματοποιηθεί και μια ευχή παιδιού!

Η Ελένη όταν ήταν 5 ετών και ενώ έπασχε από νεφροβλάστωμα ευχήθηκε να χαρίσει δώρα σε άπορα παιδιά. Η Ευχή της πραγματοποιήθηκε και η Ελένη μεταμορφώθηκε. Σήμερα συνεχίζει να έρχεται τακτικά στα γραφεία του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με τον πατέρα της γιατί η εμπειρία αυτή ήταν τόσο δυνατή που την έκανε να παλέψει και με τη βοήθεια των θεραπειών να γίνει καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε:
Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη 17237
Τ. 210-9637660, E. marketing@makeawish.gr

Ολοκληρωμένη την Χριστουγεννιάτικη Συλλογή του Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!