ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κάνε διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα σπίτια της promenade των Σπετσών!

Θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το post με το χιλιοφορεμένο “αυτό το post δεν είναι διαφημιστικό” και αλήθεια θα ήταν. Όμως, το συγκεκριμένο σπίτι θέλω να το διαφημίσω με όλη την επικοινωνιακή δύναμη που ενδεχομένως διαθέτω, μιας και αξίζει τη κάθε λέξη ενθουσιασμού.
Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που μιας και γνωρίζετε την αγάπη που έχω στον παραθεριστικό μου τόπο, στο νησί των ομορφότερων καλοκαιριών μου, μου στέλνετε μηνύματα για το που να πάτε να απολαύσετε ένα φρέσκο ψάρι, που να πιείτε το ποτό σας, σε ποιο κόλπο να κολυμπήσετε, και φυσικά, που θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε για την εκεί διαμονή σας.


Και η απάντηση μου είναι σχεδόν πάντα η ίδια, φυσικά και υπάρχουν υπέροχα ξενοδοχεία για να προτιμήσεις, για κάθε ανάγκη και για κάθε βαλάντιο, είναι άπειρες οι φορές που έχω αναφερθεί στα πιο αγαπημένα μου από αυτά, αλλά αν θέλεις να ζήσεις την πραγματική εμπειρία των θερινών διακοπών στις Σπέτσες, το περίφημο hashtag #SpetsingAround, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να νοικιάσεις ένα από τα ομορφότερα διαθέσιμα σπίτια του νησιού.

Ίσως σκεφτείς πως αυτό συμβαίνει σε όλα τα νησιά, αλλά όχι. Ιδίως οι Σπέτσες, έχουν ένα εντελώς δικό τους lifestyle, που απέχει πολύ από οτιδήποτε εξεζητημένο, flashy, νεόκοπο. Έχουν μία εντελώς δική τους κομψή νωχέλεια που απέχει παρασάγγας από τους φρενήρεις ρυθμούς άλλων νησιών.

Καμία υπερβολή δεν ταιριάζει σε αυτό το κοσμοπολίτικο νησί που προτιμούν για τις διακοπές τους η διεθνής αριστοκρατία, οι Ευρωπαίοι blue blooded και beautiful people που αναζητούν τη διακριτική πολυτέλεια, που δεν τους ενδιαφέρει to see and to be seen and make noise, αλλά να απολαύσουν ό,τι εκλεκτότερο έχει να τους προσφέρει το αριστοκρατικό αυτό νησί.

Έτσι, όταν πριν λίγο καιρό -στις Σπέτσες πάντα- οι αγαπημένοι μου παιδικοί φίλοι Αλέξης Στεφανάκης και Ντένη Βαχλιώτη-Στεφανάκη μου εκμυστηρεύτηκαν πως αποφάσισαν να διαθέσουν την όλο κομψότητα πέτρινη Οικία τους, ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής της Κουνουπίτσας, στην πλατφόρμα airbnb, ζήτησα την άδεια τους, για να ενημερώσω με τη σειρά μου και τους αναγνώστες του Fay’s Control, αυτών εδώ των σελίδων, που μετά από δέκα χρόνια που μοιραζόμαστε τόσα και τόσα ταξίδια, εικόνες, tips, γεύσεις, εμπειρίες, και τις καλύτερες προτάσεις, ξέρουμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως το αυτό το συγκεκριμένο κοινό είναι αυτό που εκτιμά τη διακριτική πολυτέλεια, που δεν τους ενδιαφέρει to see and to be seen and make noise, αλλά να απολαύσουν ό,τι εκλεκτότερο έχει να τους προσφέρει το αριστοκρατικό αυτό νησί.

Μπες εδώ και πάρε όλες τις πληροφορίες για το πανέμορφο αυτό σπίτι στην πρώτη σειρά πάνω στη θάλασσα της Κουνουπίτσας, για το σπίτι που έχουμε περάσει μερικές από τις αξέχαστες στιγμές από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής μας.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από τη πανέμορφη Οικία Στεφανάκη πάνω στη Promenade του νησιού.

Τα λέμε στις Σπέτσες! xxx

error: Content is protected !!