“Καλύτερα Γίνεται 2017”: Το Μεγαλύτερο Σεμινάριο Life Coaching φέτος με το Success Story του Fay’s Control!

04/12/2017 • GO, MAKE

5η Χρονιά 4.000 συμμετέχοντες ως τώρα!

Το Μεγαλύτερο Δωρεάν Κοινωφελές Σεμινάριο Life Coaching με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου που έγινε Θεσμός, είναι και φέτος εδώ!
9 Δεκεμβρίου, 10:00 – 14:00
Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» στο Κέντρο της Αθήνας

Η ιδέα του «Καλύτερα Γίνεται» γεννήθηκε από την ανάγκη της Νάνσυ Μαλλέρου και της ομάδας της να απαντήσει στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας να βιώνουν μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, ανθρώπους οι οποίοι έχασαν ή απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους, που είδαν την καριέρα τους, τα θέλω, τα όνειρα και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο να κλονίζονται.
To Coaching ως γέφυρα που χτίζει το Πού Είμαστε με το Πού θέλουμε να πάμε είναι ο τρόπος να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Μέσα από τη θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του, Life Coaching δημιουργήθηκε η συνθήκη ώστε οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να «ξεκλειδώσουν» τις δεξιότητές τους, να ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και να κινητοποιηθούν ώστε να πραγματοποιήσουν αλλαγές που θα τους βελτιώσουν τη ζωή!


“Όταν σκεφτόμουν ποιος θα ήταν ο ιδανικός να μας μιλήσει για ένα πραγματικό Success Story , η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό, ήσουν εσύ”, μου λέει η Νάνσυ Μαλλέρου στο ηλιολουσμένο γραφείο της, όταν μου κάνει επίσημα την πρόταση να μιλήσω σε ένα τόσο μεγάλο -και ψαγμένο- ακροατήριο για την απόφαση μου, στο ζενίθ της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, τον Δεκέμβριο του ’12, όταν μόλις έχουν κλείσει δύο εκδοτικοί κολοσσοί, η διαφήμιση ζει τα πέτρινα της χρόνια και η βασανισμένη και κακοποιημένη λέξη “lifestyle” βομβαρδίζεται -δικαίως(;)- από παντού, να ανοίξω το πρώτο Lifestyle Blog με high end διαφήμιση, που μιλάει για τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας του πραγματικού lifestyle. “Αυτό είναι ένα Success Story που αξίζει να μοιραστείς μαζί μας, και το γεγονός πως από μία Δημοσιογράφος δίχως έντυπο, έγινες μία Influencer Επιχειρηματίας & Founder ενός Lifestyle Blog, όταν δεν υπήρχαν Lifetsyle Blogs. Δημιούργησες μία “Σχολή”, ένα επάγγελμα που δεν υπήρχε καν!”, και εγώ πείθομαι πως αν είναι να επηρεάσω θετικά έστω κι έναν από το ακροατήριο, με την εμπειρία μου και με την πεποίθηση μου πως “Καλύτερα Γίνεται”, ναι, φυσικά και θέλω να το κάνω!

Η Δρ. Μαλλέρου, η οποία επίσης, δημιούργησε μία “Σχολή” και ένα επάγγελμα που δεν υπήρχε, το Life Coaching!

Λοιπόν, φέτος για 5η φορά η Δρ. Μαλλέρου με την ομάδα της είναι δίπλα σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα προς τη βελτίωση της ζωής τους αλλά και να μάθουν τρόπους που θα τους βοηθήσουν να ξαναβρούν της ευεξία και ισορροπία τους εύκολα και ανέξοδα, όπου κι αν βρίσκονται. Το επιστημονικά σχεδιασμένο τετράωρο Life Coaching πρόγραμμα με οδηγό τη Νάνσυ Μαλλέρου και τις πολύτιμες, ενθαρρυντικές συμβουλές της θα περιλαμβάνει:

NLP – Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό με την Έλντα Γεωργαρά – NLP Master Coach, για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε
Διαλογισμό με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, δάσκαλο yoga & Διαλογισμού, για να βρίσκετε την ισορροπία και την ηρεμία σας όπου κι αν είστε
Office Pilates με τον Πέτρο Κουρουπάκη, πρώην χορευτή της Λυρικής Σκηνής και Body Specialist, για να παραμένετε σε φόρμα ακόμα και στο χώρο εργασίας
ΚΑΙ
Το Success Story που θα μοιραστεί με το κοινό η Φαίη Μπέη, δημοσιογράφος και ιδρύτρια του Fay’s Control (fayscontrol.gr)

Ενδιαφέρουσες ομιλίες, in-vivo coaching, διαδραστικές ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, πρακτικά εργαλεία, διάλογος και κίνηση, θα δώσουν στους συμμετέχοντες τα ερεθίσματα, την ενδυνάμωση και την παρακίνηση που θα τους κάνει να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με δύναμη και αποφασιστικότητα!

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε ό,τι αξίζετε ?
Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τα αποκτήσετε!
Δεν είστε μόνοι και σίγουρα … ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν όλοι ανεξαιρέτως, αρκεί να υποβάλλουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας της Life Clinic Group www.lifeclinicgroup.com.

Κλείστε την θέση σας -εντελώς δωρεάν- σήμερα κιόλας και join us!

9 Δεκεμβρίου, 10:00 – 14:00
Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» στο Κέντρο της Αθήνας

2 Responses to “Καλύτερα Γίνεται 2017”: Το Μεγαλύτερο Σεμινάριο Life Coaching φέτος με το Success Story του Fay’s Control!

 1. Lili Ellinikou says:

  Θα είμαι κι εγώ εκεί !!!! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά !!!!

  • faybei says:

   Σε ευχαριστώ πολύ Lili!
   Μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή!
   Φιλιά πολλά,
   τα λέμε το Σάββατο,
   Φαίη xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons