ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το καλοκαίρι της Funky Buddha είναι minimal & bohemian

Με αρκετά ρομαντικά αλλά και minimal στοιχεία, bohemian print, street style με έμφαση στο denim, ρίγες σοφιστικέ, μιλιτέρ συνδυασμένα με floral στοιχεία, δαντέλα, κόκκινους & πορτοκαλί τόνους, όγκους και cut outs αλλά και έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα, η Funky Buddha παρουσιάζει τη νέα της γυναικεία συλλογή για την ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017.
Αντίστοιχα, η ανδρική συλλογή με πολλά denim και street style στοιχεία συνδυάζεται με κλασικά κομμάτια (men classics) σε χρώμα και ρίγα, ενώ το μιλιτέρ και η έννοια του utility διαφοροποιούν αισθητά το σχεδιασμό και απογειώνουν τη δυναμική της συλλογής.

Αυτή τη σχεδιαστική διάθεση αποτυπώνει η καμπάνια της Funky Buddha για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 που μιλά για την περιπλάνηση 4 φίλων ταξιδιωτών σ’ ένα περιβάλλον που συνδυάζει μ’ εντυπωσιακό τρόπο το industrial ύφος με την αίσθηση της ερήμου.

back_02

back_03

back_04
Εικόνες μοναδικές, σαν βγαλμένες από ταινία, με την stylish παρέα ν’ απολαμβάνει την αύρα του καλοκαιριού, την ομορφιά του ήλιου, την ελευθερία του ταξιδιού, την ανακάλυψη νέων εικόνων, τη φιλία, τη συντροφικότητα..

Το τηλεοπτικό σποτ σφραγίζει τη συνεργασία της Funky Buddha με τον περσινό φιναλίστ του X-factor, Ian Stratis και αγαπημένο καλλιτέχνη της νεολαίας αφού το μουσικό κομμάτι που το συνοδεύει είναι το High, το πρώτο single του Ian Stratis & Mad street που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Feelgood και θα είναι το επίσημο τραγούδι της Funky Buddha για το 2017.

error: Content is protected !!