ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλοκαίρι το Ελληνικό, από την Ορσαλία Παρθένη και τα Korres!

Το Parthenis designer brand και η KORRES ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν στο καλοκαίρι απόλυτα ελληνικό χρώμα. Μία limited edition summer bag με όλα τα holiday essentials υπογραμμίζει τη συνεργασία των δύο brands, η οποία εγκαινιάστηκε στο πλαίσιο event που πραγματοποιήθηκε στο monobrand κατάστημα Parthenis, στο Κολωνάκι.

Parthenis - Korres

Parthenis – Korres

Η Ορσαλία Παρθένη σχεδίασε μια βαμβακερή τσάντα από καραβόπανο η οποία περιλαμβάνει την ιστορική βαμβακερή πετσέτα, με κρόσσια, σε μέγεθος 160×90 με κεντημένο το σήμα Parthenis, όλα κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Το καλοκαιρινό περιεχόμενο της limited edition τσάντας συμπληρώνεται ιδανικά με travel size προϊόντα KORRES – summer beauty essentials για τη φυσική περιποίηση σώματος και μαλλιών.

ParthenisKorresGreekSummer2016 (10)

ParthenisKorresGreekSummer2016 (7)
Για εκείνους που αρνούνται να αγχωθούν για οτιδήποτε πέρα από το πως θα αποκτήσουν ξεχωριστές εμπειρίες, ζώντας ένα πραγματικά ανέμελο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, το μοναδικό που έχουν να κάνουν είναι να προμηθευτούν τη δική τους PARTHENIS/KORRES limited edition summer bag από τα καταστήματα Parthenis σε Κολωνάκι, Χανιά, Πάτρα, Μύκονο, καθώς και σε όλα τα πολυκαταστήματα Attica.

Parthenis - Korres

Parthenis - Korres

Parthenis - Korres

Parthenis - Korres

ParthenisKorresGreekSummer2016 (1)

ParthenisKorresGreekSummer2016 (2)

ParthenisKorresGreekSummer2016 (9)

ParthenisKorresGreekSummer2016 (5)

ParthenisKorresGreekSummer2016 (8)

error: Content is protected !!