ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλοκαιρινές διακοπές στο ξενοδοχέιο Corfu Palace!

Η Κέρκυρα ελκύει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες κόσμο από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανάμεσα στους οποίους και πολλούς επώνυμους, αρκετοί από τους οποίους επιλέγουν για τη διαμονή τους στο νησί το μοναδικό ξενοδοχείο Corfu Palace το οποίο θεωρείται “all time classic” επιλογή και αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί καθώς όσοι το επιλέγουν απολαμβάνουν μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.
Το ξενοδοχείο Corfu Palace βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας και αποτελείται από 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας.
Στις top υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται ο πλήρως ανανεωμένος χώρο SPA σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Παράλληλα η κουζίνα του Corfu Palace αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί καθώς το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα προσφέρει μοναδικές γεύσεις με σκοπό να σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στην φωτογραφία: Αλέξανδρος Ανεμογιάννης (Διευθυντής του Corfu Palace), Κατερίνα Φαρούγγια, Χρήστος Φωκάς (Ιδιοκτήτης του Corfu Palace)

error: Content is protected !!