ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλό μήνα με Βανίλια Μαδαγασκάρης!

Ανακαλύψτε ξανά τη μαγική εμπειρία απόλαυσης ενός παγωτού μέσα από την Kayak.

Κάθε μήνα η ελληνική εταιρία Kayak σας προτείνει μία γεύση παγωτού που θα σας ταξιδέψει στην απόλαυση και θα σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διατροφικά μυστικά των παγωτών της.

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης. Προπομπός του καλοκαιριού. Το μυαλό ξεκινάει να κάνει σχέδια για τις διακοπές. Διακοπές σε προορισμούς εξωτικούς, γεμάτους μαγεία που σου γεννούν τη διάθεση να ανακαλύψεις νέες γεύσεις και να απολαύσεις μοναδικούς συνδυασμούς.

Madagascar Vanilla

Παγωτό με αυθεντικούς καρπούς φυσικής βανίλιας Μαδαγασκάρης. Πρόκειται για απόλυτα φυσική πρώτη ύλη η οποία παράγεται στη Μαδαγασκάρη και δίνει πλούσια γεύση στο τελικό προϊόν. Η επεξεργασία της γίνεται με φυσικό τρόπο από την Kayak, προκειμένου να αναδυθούν όλα τα αρώματά της.
Ένα παγωτό Kayak δεν είναι μόνο απόλαυση. Είναι υγιεινή διατροφική συνήθεια. Φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και τα οφέλη της βανίλιας Μαδαγασκάρης συμπληρώνουν ένα πραγματικά απολαυστικό και υγιεινό παγωτό. Η βανίλια Μαδαγασκάρης είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σε μαγνήσιο, τα οποία βελτιώνουν την πνευματική διαύγεια και μνήμη. Το αυξημένο περιεχόμενο της βανίλιας σε μαγγάνιο και χαλκό συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της υγείας των οστών και των μυών, καθώς επίσης και ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού.

Βρείτε τη γεύση του μήνα στο Kayak All Day Lounge Cafe στη Γλυφάδα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Βανίλια Μαδαγασκάρης

 “Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή.”
Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

error: Content is protected !!