ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλό Ιούλιο να έχουμε, γεμάτο υπέροχους κήπους να ανακαλύψουμε!

Ναι, αυτό το τόσο διαφορετικό καλοκαίρι, όλα γίνονται στον κήπο. Στην πραγματικότητα, και μόνο αν υπάρχει η λέξη “κήπος” σε μία πρόσκληση, αρκεί για να ανταποκριθείς. Πόσω μάλλον όταν οι προτάσεις είναι ευφάνταστες, πρωτότυπες και σου δίνουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας μη στερώντας σου συγχρόνως την απαραίτητη αίσθηση ελευθερίας. Όπως ακριβώς ήταν η χθεσινή μου εμπειρία στον υπαίθριο κήπο του Golden Hall.


Ένας υπαίθριος κήπος με funky καντίνες που από την περασμένη Παρασκευή ζωντανεύει καθημερινά από τις 17.00′ έως τις 22.00΄ και το Σάββατο από τις 14.30′ έως τις 21.30′, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δοκιμάσουν, σε ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό σκηνικό, ξεχωριστές γεύσεις από αγαπημένα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου.


Εκεί, που έδωσα το ραντεβού μου με την Τέσσυ -που είχα να την δω τόσο καιρό- για να πούμε τα νέα μας, όσο δοκιμάζαμε signature πιάτα, «πειραγμένες» street συνταγές, και αυθεντικές ασιατικές γεύσεις.

Στο μαγικό σκηνικό με τα υπέροχα λαμπιόνια, έπρεπε να επιλέξουμε ανάμεσα στις απίθανες γεύσεις από αγαπημένα καταστήματα εστίασης του Golden Hall, όπως τα Wagamama, Πρυτανείον Gold, Pastis Brasserie, TGI FRIDAYS, La Pasteria, Danesi Coffee House, Il Barretto, Τυροκομείο Κωσταρέλου και Hans & Gretel.

Δύσκολη η επιλογή, αλλά έχεις την δυνατότητα πάντα να δοκιμάσεις μικρά πιάτα από κάθε καντίνα, οπότε δεν στερείσαι το fun της όλης εμπειρίας.

Extra bonus στην απόφαση μας να επισκεφτούμε τον υπαίθριο κήπο του Golden Hall μετά το shopping μας, οι απίστευτα προσιτές τιμές, που σε “προκαλούν” να δοκιμάσεις άλλο ένα κοκτέιλ, άλλη μία τραγανή πάπια σε μπριός που θα συνοδέψεις με ένα παγωμένο Aperol ή Margarita ή ένα απόλυτα επιτυχημένο Thai Tiki!

Αν πας, -να πας- μην φύγεις πριν δοκιμάσεις ένα λαχταριστό παγωτό την ώρα που δύει ο ήλιος. Θα σου αρέσει, πίστεψε με…


Ζήστο όπως πρέπει όλο από την αρχή. Κάνε τα ψώνια σου από τα υπέροχα δροσερά καταστήματα του αγαπημένου Εμπορικού Κέντρου, και μετά βγες στον καλοκαιρινό κήπο του Golden Hall, όπου με τις εντυπωσιακές ζαρντινιέρες του, τα ολόφρεσκα λουλούδια του και τα πανέμορφα λαμπιόνια, σε προσκαλεί να ζήσεις και εσύ μία μοναδική γευστική εμπειρία, στην καρδιά του τόσο διαφορετικού μα πάντα υπέροχου καλοκαιριού!

The Garden is Tasteful, Discover it!!! Καλό Ιούλιο να έχουμε, γεμάτο υπέροχους κήπους να ανακαλύψουμε! xxx

error: Content is protected !!