ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι καλύτερες Πασχαλινές προτάσεις – αποδράσεις σε 4 από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας!

Στην καρδιά της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, ο Όμιλος Διβάνη σας καλεί να γνωρίσετε κάθε έκφανση του Πάσχα στα ξενοδοχεία του σε τέσσερα από τα ωραιότερα μέρη της χώρας: Αθήνα, Κέρκυρα, Μετέωρα και Λάρισα αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς για μια ανοιξιάτικη απόδραση με φόντο τα πασχαλινά έθιμα.

Αθηναϊκό Πάσχα δίπλα στη θάλασσα
Πάσχα στην πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα σημαίνει απέριττη πολυτέλεια, χαλάρωση και μοναδικές γεύσεις με θέα στη θάλασσα! Ζήστε το φετινό Πάσχα στο Divani Apollon Palace & Thalasso και κάντε μια μικρή απόδραση εντός των τειχών απολαμβάνοντας την αίσθηση ηρεμίας που αποπνέει το κομψό περιβάλλον και η υψηλή αισθητική του ξενοδοχείου. Περάστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βιώστε τη μαγεία των ημερών μέσα από τις γαστρονομικές προτάσεις του Αναστάσιμου Δείπνου αλλά και των παραδοσιακών εδεσμάτων της ημέρας του Πάσχα, ενώ μην παραλείψετε μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Divani Athens Spa & Thalasso Center. Τα γιορτινά πακέτα που το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για μια απόδραση μέσα στην πόλη.

 Divani Apolon

Divani Apollon Palace & Thalasso

Κερκυραϊκά πασχαλινά έθιμα
Στο καταπράσινο Κανόνι, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κέρκυρας, το Divani Corfu Palace σας προσκαλεί για να ζήσετε την ανεπανάληπτη εμπειρία του κερκυραϊκού Πάσχα. Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και διάθεση, βόλτα στα καντούνια και στο Ποντικονήσι, μπότηδες για την πρώτη Ανάσταση και παραδοσιακά πασχαλινά γλυκά της Κέρκυρας, όπως φογάτσα και κολομπίνες, συνθέτουν το μαγικό Πάσχα στο νησί του Ιονίου! Εκμεταλλευτείτε τα ειδικά πακέτα του Divani Corfu Palace και φορτίστε τις μπαταρίες σας σε έναν από τους ωραιότερους πασχαλινούς προορισμούς!

Divani Corfu Palace

Divani Corfu Palace

Πάσχα στη σκιά των Μετεώρων
Η κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα βρίσκει τον ιδανικό εκφραστή της στο Divani Meteora Hotel. Στη σκιά των επιβλητικών βράχων και των ιστορικών μοναστηριών θα βιώσετε το αληθινό νόημα της Εβδομάδας των Παθών. Το μεγαλείο της φύσης και η πνευματικότητα των ημερών συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, όσο η ζεστή ατμόσφαιρα, οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και η απέριττη πολυτέλεια που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο θα κάνουν την εμπειρία διαμονής σας ξεχωριστή. Ανακαλύψτε τα ειδικά πασχαλινά πακέτα του Divani Meteora Hotel και ζήστε το πιο κατανυκτικό Πάσχα!

Divani Meteora Hotel

Divani Meteora Hotel

Θεσσαλικό Πάσχα
Η πρωτεύουσα του Κάμπου και το Divani Palace Larissa φορούν τα ανοιξιάτικά τους και σας περιμένουν για ένα μοναδικό Πάσχα στην καρδιά της Θεσσαλίας. Γνωρίστε τα πασχαλινά έθιμα της περιοχής και ζήστε το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα κάνοντας μια απόδραση που συνδυάζει τη ζωή στην πόλη και την αίσθηση της εξοχής. Απολαύστε χαλαρούς ρυθμούς σε ένα περιβάλλον που αποτελεί επιτομή της πολυτέλειας για ένα ταξίδι στην παράδοση! Γνωρίστε τα πασχαλινά πακέτα του Divani Palace Larissa και αφεθείτε στα χρώματα και τα αρώματα της άνοιξης που συνοδεύουν μοναδικά την κατάνυξη των ημερών.

Divani Palace Larissa

Divani Palace Larissa

Δώρο ομορφιάς και ευεξίας
Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσφέροντάς τους μια απόδραση ομορφιάς και ευεξίας στο βραβευμένο και υπερσύγχρονο Divani Athens Spa & Thalasso Center του Divani Apollon Palace & Thalasso! Θαλασσοθεραπεία, σάουνα, χαμάμ, θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης είναι κάποια μόνο από όσα προσφέρει και τα οποία μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας με ένα Gift Voucher.

Δώστε στο φετινό Πάσχα τον χαρακτήρα που του ταιριάζει κάνοντας δώρο στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αποδράσεις στα ωραιότερα μέρη της χώρας! Βιώστε την κατάνυξη των ημερών και γνωρίστε τον ορισμό της φιλοξενίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, που ξέρουν πώς να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή.

error: Content is protected !!