ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2015»: Δωρεάν Σεμινάριο Life Coaching από τη Νάνσυ Μαλλέρου!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το δωρεάν σεμινάριο Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ», στον κατάμεστο χώρο του The Hub Events στον Κεραμεικό, από την πρωτοπόρο του Life Coaching στην Ελλάδα και ιδρύτρια της Life Clinic Group, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, την «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ.

Νάνσυ Μαλλέρου

Νάνσυ Μαλλέρου

Πρόκειται για το κοινωφελές σεμινάριο Life Coaching που ξεκίνησε να προσφέρει η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου το 2013, χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση ή δέσμευση από την πλευρά των συμμετεχόντων, το οποίο χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό κι έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον Τύπο. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ φιλοξένησε δύο εξέχουσες προσωπικότητες που μοιράζονται την ίδια ανάγκη προσφοράς και τις ίδιες αξίες, την Τζίνα Θανοπούλου, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Ed.M., MA Harvard University και την Ειρήνη Νικολαϊδου, HRM & Communication Advisor, Certified Personal & Executive Coach, Trainer.

Νάνσυ Μαλλέρου, Τζίνα Θανοπούλου. Eπίσης τωρα οργανώνουν καινουργια σεμινάρια ... Η Τζινα με το Parentology .. Oπου μοιραστεί σε σεμινάρια στο life Clinic ΚΛΕΙΔΙΑ για τους γονείς πως να βελτιώσουν Σχεςεις με τα παιδιa τους και θα τους κάνουν πιο ευτυχισμένα και ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ! Κάθε Πέμπτη 6-9 μμ στο Life Clinic στο νέο ψυχικο !!!

Νάνσυ Μαλλέρου, Τζίνα Θανοπούλου. Οργανώνουν τα καινούργια σεμινάρια:  Η Τζίνα Θανοπούλου με το Parentology, στο Life Clinic, όπου θα αφορούν τα “Κλειδιά” των γονιών για να βελτιώσουν σχέσεις με τα παιδιά τους και θα τους κάνουν πιο ευτυχισμένα και ισορροπημένα! Κάθε Πέμπτη 6:00′-9:00′ μμ στο Life Clinic, στο Νέο Ψυχικό

12395062_10153574073673859_777904991_n

Οι τρεις εισηγήτριες του σεμιναρίου εστίασαν στη δύναμη της ιεράρχησης των ανθρώπινων αξιών και της στοχοθεσίας, που προϋποθέτει την απόφαση για αλλαγή στη συμπεριφορά του ανθρώπου και άρση των παλιών, φθαρμένων πεποιθήσεών του. Ανέλυσαν τα έξι κλειδιά που οδηγούν στην ευτυχισμένη ζωή, από τον εντοπισμό του επιθυμητού στόχου, το διαλογισμό, την επανάληψη, την υιοθέτηση των θετικών πεποιθήσεων, μέχρι το πέρασμα στην πράξη που εμπεριέχει τη συγχώρεση άρα την απελευθέρωση από οδυνηρές εμπειρίες και τέλος την ευγνωμοσύνη για τη σοφία που αποκομίζει κανείς στη διαδρομή. Σε μια συνεχή διαδραστική συζήτηση με το ακροατήριο, οι ομιλήτριες υπερτόνισαν τη θετικότητα, την αύξηση της συνειδητότητας, τη χαρά, την εσωτερική δύναμη και τον «Eσωκεντρισμό©» ως συστατικά της ευτυχίας, ενώ την εκδήλωση έκλεισε η συνθέτρια-στιχουργός-ερμηνεύτρια Angelika Dusk, σε μια ξεχωριστή εμφάνιση-έκπληξη που καθήλωσε το κοινό.

Angelika Dusk

Angelika Dusk

Νάνσυ Μαλλέρου, Ειρήνη Νικολαϊδου

Νάνσυ Μαλλέρου, Ειρήνη Νικολαϊδου

Τζίνα Θανοπούλου, Αθανάσιος Αθανασίου

Τζίνα Θανοπούλου, Αθανάσιος Αθανασίου

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος με τον Πρόεδρο του "Μοιράζομαι", Γιώργο Λάγιο

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος με τον Πρόεδρο του “Μοιράζομαι”, Γιώργο Λάγιο

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Νάνσυ Μαλλέρου, Δρ. Θεοδώρα Φατσέα

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Νάνσυ Μαλλέρου, Δρ. Θεοδώρα Φατσέα

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ γεννήθηκε από την ανάγκη να μη μείνει αναπάντητη η απεγνωσμένη κραυγή βοήθειας από ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο. Έχει σχεδιαστεί με στόχο οι συμμετέχοντες να δουν τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να παρακινηθούν, να αντλήσουν δύναμη, να πιστέψουν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν. Χρησιμοποιώντας τη θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του Coaching δημιουργείται ένα περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες αβίαστα «ξεκλειδώνουν» τις δεξιότητές τους, ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και παρακινούνται σε αλλαγές με στόχο την βελτίωση της ζωής τους.

error: Content is protected !!