Καλή χρονιά για βραβεία από τον Δήμο Κηφισιάς!

11/01/2020 • LIFESTYLE

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου Κηφισιάς, αποτελεί εκτός από έθιμο και σπουδαία πολιτιστική συνάντηση πολιτικών, αυτοδιοικητικών, δημοσιογράφων, ανθρώπων των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Προσφοράς.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στους φιλόξενους χώρους του κοινωφελές Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» στο Κεφαλάρι.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα-Ασπασία Βλάχου υποδέχτηκαν τους υψηλούς προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά καθώς και όλους τους δημότες που παρευρέθηκαν.

ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Την έναρξη της νέας χρονιάς ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος. «Το δύο εικοσάρια της νέας χρονιάς μας εμπνέουν να διεκδικήσουμε το άριστα» επεσήμανε καταχειροκροτούμενος στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Σημαντικές προσωπικότητες που έχουν επιλέξει την Κηφισιά ως τόπο κατοικίας και προσφοράς και που εκπροσωπούν τους χώρους του πνεύματος, των γραμμάτων και τεχνών της επιχειρηματικής ζωής και της κοινωνικής προσφοράς τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης ανέλαβε την παρουσίαση των ξεχωριστών αυτών ανθρώπων ενώ προβλήθηκαν βίντεο από την ζωή του και το έργο του, του καθενός.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ-ΘΩΜΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ, ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ

ΖΩΗ ΜΠΕΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΡΟΔΑΝΘΗ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΠΕΡΙΝΑ

ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ

Τιμήθηκαν: -Ο εξέχων καθηγητής Γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης, που έχει συνδέσει το όνομά του με την εξέλιξη της νέας ελληνικής γλώσσας. -Η μεγάλη Κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Μαρινέλλα για την πολιτιστική της συνεισφορά στην διαμόρφωση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. -Η Ηγουμένη Αγάπη, της Ιεράς Μονής Οσίας Φιλοθέης εν Εκάλη για την επί μισό αιώνα θυσιαστική προσφορά της προς τα ορφανά παιδιά και όχι μόνο -Η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, για την υπερπροσπάθεια της, στην αδιάλειπτη προστασία και ασφάλεια του Δήμου μας -Το πρώτο ιδρυθέν Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς (Shopping land 1977) για την πολύτιμη επιχειρηματική παρουσία του στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

H Αντιδήμαρχος Νίνα Βλάχου βραβεύει Κο. Βασίλη Πάστρα για το 1ο εμπορικό κέντρο Κηφισιάς (shopping land)

O Αντιδήμαρχος Κος Κουρέπης βραβεύει τη Μαρινέλλα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ, ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ, ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΠΕΡΙΝΑ

Mαγευτικές μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη και Σταύρου Ξαρχάκου πλημμύρισαν την αίθουσα, από τέσσερα μπουζούκια και μια κιθάρα με προεξάρχοντα τον βιρτουόζο του είδους Θανάση Πολυκανδριώτη ενθουσιάζοντας το κοινό.

Αυλήτης Βαγγέλης, Νίνα Βλάχου, Θανάσης Πολυκανδριώτης

Η αυλαία της γιορτής έκλεισε φιλόξενο foyer του Ιδρύματος όπου τα ποτήρια υψώθηκαν για την καλή χρονιά.

Ζέτη και Ιωάννα Κασιμμάτη, Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος, Ζωή Ράπτη, Ελένη Τζανετοπούλου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Πόπη Κολλιάνη, Λίλα Δραγώνα με το σύζυγό της Νέστο Τσάντη

Λίλα Παπαδημητρίου, Νίνα Βλάχου, Τέτα Τσετσέκου, Ευγενία Αραβόση με τον καθηγητή Γιώργο Μπαμπινιώτη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons