ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943”: Η Επίσημη Πρεμιέρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Το πιο θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα των καλεσμένων, απέσπασαν οι συντελεστές της ταινίας στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” που πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ, στην αίθουσα της Λυρικής Σκηνής – Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας – ανάμεσά τους και διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί – φωτογραφήθηκαν και παρέθεσαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε και η προβολή του βίντεο, ως φόρο τιμής για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, στον μεγάλο απόντα της βραδιάς, τον θρυλικό ηθοποιό, υποψήφιο για 2 Όσκαρ και πρωταγωνιστή της ταινίας, Max Von Sydow, ο οποίος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2020.

MAJD & JOSEPH SAMAAN, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

It’s good to know: Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας. Η ταινία “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 από την Tanweer.

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

CÉDRIC VON SYDOW

ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ASTRID ROSS

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, MAJD & JOSEPH SAMAAN

CATHERINE VON SYDOW

ASTRID ROSS

ΑΛΙΝΑ ΚΩΤΣΟΒΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΩ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΑΝΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!