ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Και από Οκτώβριο, άνοιξη!

“Όταν 15 Οκτωβρίου στην Αμερική γεμίζουν τα σπίτια τους με pumpkins και γιορτάζουν το Halloween, στην Αγγλία έχουν ήδη στολίσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ εμείς, σε ένα μοναδικά παρατεταμένο καλοκαίρι, είμαστε σε mood να πιάσουμε τον Μάη!” έγραφα χθες στο fcbk, κάτω από αυτή την φωτογραφία, μιας μία η τυχαία επιλογή του κίτρινου shirt dress μου σε συνδυασμό με τα …ολάνθιστα mules μου, μία η επιλογή των λουλουδιών στο μπουκέτο που έφτιαξα για το σπίτι, μόνο σε επιλογή outfit καρδιάς Οκτωβρίου δεν παρέπεμπε!

Χθες το μεσημέρι, 15 Οκτωβρίου, με τον Γιώργο Κουτσουράδη. Μία φωτογραφία που θα μπορούσε να είχε τραβηχτεί 1η Μαϊου. Ή και 1η Ιουνίου, Ιουλίου, και πάει λέγοντας.

Ναι, χθες, αμέσως μετά το Press Event της Guerlain, όπου διοργάνωσε στον καταπράσινο κήπο του Artisanal, με αφορμή το λανσάρισμα της σειράς Abeille Royale, σε ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό με παιχνιδιάρικες μέλισσες και βασιλικό πολτό και αρωματικό μέλι, κάτω από άκρως καλοκαιρινές θερμοκρασίες και έναν απολαυστικό καλοκαιρινό ήλιο να λούζει τις στιγμές μας, δεν μπορούσα να μην περάσω από το γειτονικό Flower Shop του Γιώργου και της Αντουανέτας Κουτσουράδη, για να πιούμε έναν καφέ ανάμεσα στα ολόφρεσκα αρώματα του Instagram darling χώρου τους.


Και μπορεί ο λόγος της εκεί επίσκεψης μου να κινούταν σε πιο…χειμωνιάτικες διαθέσεις, η διακόσμηση της τραπεζαρίας μου σε Halloween ύφος, αλλά και η διαμόρφωση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για να υποδεχθεί το Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, όμως το απίθανα παρατεταμένο καλοκαίρι που ζούμε, προς τους κεφάτους ήλιους και τις αγαπημένες μου ορχιδέες με οδηγούσε, παρά τις εντυπωσιακές κολοκύθες και τα μαύρα πουλιά από ακριβό βελούδο και περίτεχνα φτερά!

Είτε θέλεις να ζήσεις τον δικό σου καλοκαίρι και να φτιάξεις τον ολάνθιστο Μάη σου είτε θέλεις να δημιουργήσεις για το σπίτι σου ένα πιο spooky σκηνικό για να γιορτάσεις το Halloween λοιπόν, θα σου έλεγα να έρθεις εδώ, ο Γιώργος και η Αντουανέτα θα αντιληφθούν αμέσως τις διαθέσεις σου, και θα σε κατευθύνουν στην απόλυτα σωστή πρόταση!

Με την Αντουανέτα Κουτσουράδη σε Halloween σκηνικό αλλά με απόλυτα ανοιξιάτικο mood!

ΥΓ1.Και να φανταστείς πως δεν είμαι από αυτούς που βρίσκουν ενδιαφέρον στις συζητήσεις για τα καιρικά φαινόμενα και για τερτίπια των θερμοκρασιών.
ΥΓ2. Και επειδή θα με ρωτήσεις, -ήδη με ρώτησες- ναι, το Shirt Dress μου είναι της The Artians by Konstantina, ενώ τα ολάνθιστα mules μου, Kurt Geiger London.

error: Content is protected !!