ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

John Christodoulou – Κωνσταντίνος Αργυρός: Εντυπωσιακή αγορά ακινήτων στο Beauchamp Place στο Kensington του Λονδίνου!

Οι δύο άντρες αγόρασαν δύο κτίρια “freehold” στο Beauchamp Place στο Kensington, κοντά στο “Harrods” σε τιμή που δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ο John Christodoulou και ο Κωνσταντίνος Αργυρός προχώρησαν σε μια επιχειρηματική συνεργασία 50/50, αγοράζοντας δύο κτίρια “freehold” στο Beauchamp Place στο Kensignton του Λονδίνου, κοντά στο γνωστό “Harrods” σε τιμή που δεν έχει αποκαλυφθεί. Η νέα αυτή συνεργασία στοχεύει στην απόκτηση περαιτέρω ακινήτων, με σκοπό την μεταπώλησή τους μετά από κατάλληλη διαχείριση. Η συνεργασία προκάλεσε γνήσιο ενδιαφέρον και περιέργεια στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς είναι ευρέως γνωστό ότι ο John Christodoulou συνήθως διατηρεί την πλήρη κυριότητα των έργων με τα οποία ασχολείται. Αυτή η επιχειρηματική συνεργασία σηματοδοτεί όχι μόνο μια στρατηγική επένδυση στα ακίνητα, αλλά και ένα κοινό όραμα για περαιτέρω έργο στον τομέα της φιλανθρωπίας και στην ευημερία και περαιτέρω ανάπτυξη των κοινοτήτων.

John Christodoulou, Κωνσταντίνος Αργυρός

Η αναπτυσσόμενη φιλία μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία και φιλάνθρωπου John Christodoulou και του πιο δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, που ξεκίνησε από τον τομέα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς στην κοινωνία, έχει τώρα επεκταθεί σε συνεργασία στον τομέα ακινήτων. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2023 όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποστήριξε το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Yianis Christodoulou Foundation” στον παγκύπριο μαθητικό διαγωνισμό Love Cyprus. Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, τραγούδησε αφιλοκερδώς για ένα ολόκληρο βράδυ για περισσότερα από 2.000 παιδιά. Ο μαθητικός διαγωνισμός “Love Cyprus” είχε ως στόχο να αναδείξει τα ταλέντα χιλιάδων παιδιών από σχεδόν 200 σχολεία, με τρόπο που προέβαλλε τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από τη δημιουργικότητα των νέων αυτών. Το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Yianis Christodoulou Foundation” απένειμε βραβεία συνολικού ύψους €180.000 στα οκτώ σχολεία που νίκησαν.

Κωνσταντίνος Αργυρός, John Christodoulou , Α.Ε. Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ του Μονακό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο John Christodoulou έχουν συμμετάσχει και σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις μαζί και με άλλους φίλους, όπως η Μαριάννα Λάτση, η Άννα Βίσση, ο Μαρκ Νόμπλ, ο Κρίστιαν Μουρ και πολλοί άλλοι διάσημοι, όπως την τελετή βράβευσης στον Α.Ε. Πρίγκιπα Αλβέρτο ΙΙ του Μονακό, στη Λεμεσό πέρυσι. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Πρίγκιπα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, μπροστά σε διακεκριμένους καλεσμένους από την Κύπρο, το Μονακό και άλλες χώρες, ως τιμή για το αδιαμφισβήτητο έργο του Πρίγκιπα για την προστασία του περιβάλλοντος.

error: Content is protected !!