ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Jerome Serres : Εκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τ΄αστέρια «Michelin»…

Στη σουίτα όπου έχουν διαμείνει από την Catherine Deneuve μέχρι τον Jeremy Irons και τον Daniel Day Lewis λειτουργεί το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο La Suite Lounge του St.George Lycabettus με την πιο συναρπαστική θέα της Αθήνας. Φέτος, το μενού του υπογράφει ο πολυβραβευμένος , με 3 αστέρια Michelin , chef Jerome Serres σε συνεργασία με τον head chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιο!
Ο Jeromes Serres μας ταξιδεύει με μία μεσογειακή αρωματική κουζίνα, με τοπικά ελληνικά υλικά αλλά και γαλλικές επιρροές σε μία lounge ατμόσφαιρα.
H άφιξη του Jerome γίνεται και με αφορμή των 40 χρόνων λειτουργίας του ξενοδοχείου St.George Lycabettus.
Μέχρι το τέλος της χρονιάς 2015 θα σερβίρεται ένα μενού γνωριμίας με την κουζίνα που υπογράφει ο Jerome Serres με τον Βασίλη Μήλιο τριών πιάτων επιλογής στην επετειακή τιμή των 40 ευρώ το άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνια !
To μενού θα σερβίρεται από τις 20 Νοεμβρίου, από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ στο La Suite Lounge στον τελευταίο όροφο του St.George Lycabettus, με την πανοραμική θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Acropolis -LANDSCAPE

Festive Tips:
Το La Suite Lounge είναι ανοιχτό από το μεσημέρι, ιδανικό και για business lunch με μενού 40€ με πότηρι κρασί τα 2 άτομα μέχρι τέλος του 2015.
Happy Hour κάθε μέρα 18:00 – 20:00
Sunday Family Brunch κάθε Κυριακή 12:00 – 16:00

error: Content is protected !!