ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Jennifer Lopez επιλέγει και πάλι Celia Kritharioti Haute Couture!

Σέξι, εκρηκτική, μοναδική! Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε την Κυριακή που μας πέρασε στο φεστιβάλ του ραδιοφωνικού σταθμού KTU, «KTUphoria» στη Νέα Υόρκη με ολοκέντητο bodysuit Celia Kritharioti Haute Couture.

celia1
Η λατίνα ποπ σταρ ενθουσίασε για μια ακόμη φορά το πλήθος, καθώς για περισσότερο από μια ώρα τραγούδησε τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες της αλλά και τα νέα τραγούδια της από το CD «A.K.A.». Σε αυτό το live show δεν έκανε καμία αλλαγή στα ρούχα κι έτσι είχαν όλοι την ευκαιρία να την απολαύσουν με το Celia Kritharioti Haute Couture bodysuit.

celia2

Το αποκαλυπτικό ντεκολτέ και τα κεντημένα στο χέρι Swarovski προσέδωσαν στην εμφάνισή της ακόμη πιο εκρηκτικό χαρακτήρα.
Έπειτα από την εμφάνιση της JLo στο μεγαλειώδες σόου της στο Bronx στις αρχές Ιουνίου με επίσης ολοκέντητο στο χέρι bodysuit Celia Kritharioti Haute Couture, η συνεργασία της διάσημης τραγουδίστριας με τη Σίλια Κριθαριώτη συνεχίζεται…
Μάλιστα, η συγκεκριμένη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture που επέλεξε για τη συγκεκριμένη συναυλία, εντάσσεται στη συλλογή που παρουσιάστηκε στο εφετινό MadWalk.

error: Content is protected !!