ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Ιστορίες Χωρίς Χρόνο»: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας των αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη!

Με τη συμβολή 400 εθελοντών, ολοκληρώθηκε μετά από δύο δημιουργικά  χρόνια η ταινία «Ιστορίες Χωρίς Χρόνο» σε παραγωγή της Σχολής Μωραΐτη, η οποία απέσπασε το Βραβείο Κοινού Fischer Ελληνικής Ταινίας – Μιχάλης Κακογιάννης στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η ταινία ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία για την 80η επέτειο της Σχολής και είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μαθητών, γονέων, καθηγητών και αποφοίτων του Σχολείου. Περισσότεροι από 20 αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, μαθητές από 8 έως 18 ετών, 7 συνθέτες που έγραψαν 45 μουσικά κομμάτια, εργάστηκαν για να στηρίξουν μια πρωτότυπη ιδέα που θα μείνει για τις επόμενες γενιές.

Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου, Νιόβη και Αντώνης Καρτάλη και Γιώργος Αλεξανδράτος

Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Global Corporate Affairs Officer, FF Group, Έλενα Ξυλά

Αθανασία Κομνηνού και Γιώργος Καρτάλης

Μυρένα Χατζηβασιλείου, Άλεξ Κάβδας, Δήμητρα Φουντά (Ενδυματολόγος της ταινίας)

Αγγέλα Κάτρη, Folli Follie Brand Director, Μυρένα Χατζηβασιλείου, Υπεύθυνη επικοινωνίας, Σχολή Μωραΐτη

O Κωνσταντίνος Καζάκος με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μουρτζούκου

Άριελ Κωνσταντινίδη

Η Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια παρουσία, στήριξε οικονομικά με μία σημαντική χορηγία την παραγωγή της ταινίας και τιμήθηκε ως χορηγός στη χθεσινοβραδινή λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «Ιστορίες Χωρίς Χρόνο».

Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Global Corporate Affairs Officer, FF Group, Χρυσάνθη Μωραϊτη- Καρτάλη

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή και στήριξη της Folli Follie στη δημιουργική αυτή πρωτοβουλία της Σχολής Μωραΐτη. Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές και πάνω από όλα τα παιδιά, που με την αδιάκοπη θέληση και δημιουργικότητά τους είναι ικανά να κατακτήσουν τα πάντα», δήλωσε σχετικά η κα Μαρίζα Κουτσολιούτσου.

Στιγμιότυπο από την απονομή της πλακέτας

Αξίζει να σημειωθεί πως ταινία γυρίστηκε σε 40 διαφορετικές τοποθεσίες και ένα μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στο νησί της Τήνου.

Ανθή Αβραμέα και Κώστας Αποστολίδης

Οι μαθήτριες του ΙΒ Αλκμήνη Μαυραντώνη, Θεώνη Ανδρουλιδάκη, Μαριάννα Πετροπούλου, Ιφιγένεια Ζαρμπή

Αντώνης Καρτάλης, Σύμβουλος Διεύθυνσης, Σχολή Μωραΐτη, Μυρένα Χατζηβασιλείου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Σχολή Μωραΐτη, Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Global Corporate Affairs Officer, FF Group, Κωνσταντίνος Καζάκος

Γιώργος Ντάβλας και Χάρης Ρώμας

Οι πρωταγωνίστριες, Αναστασία Μητροπάνου, Αλεξάνδρα Σαπουντζή, Ελεάνα Ζουγανέλη

Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Διαμαντής Καραναστάσης

Η Μυρτώ Αλικάκη με τον Βασίλη Ραΐση, Σκηνοθέτη της ταινίας

Άλεξ Κάβδας

Χαρά & Βασίλης Καίσαρης

Ναταλία Δραγούμη

Αφροδίτη Πηγή, Chief Communications Officer, FF Group, Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Global Corporate Affairs Officer, FF Group, Μυρτώ Αλικάκη

It’s good to know: Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Νίκου και της Έλενας σε 6 διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, στην πρώτη ιστορία είναι μικρά παιδιά, στην τελευταία έχουν οι ίδιοι εγγόνια. Ο χρόνος περνάει και αλλάζει τα πάντα και σε κάθε ιστορία, φαίνεται σαν να είναι άλλοι άνθρωποι. Πιθανόν να είναι και άλλοι άνθρωποι, που ζουν παράλληλα παρόμοιες ιστορίες. Στη ζωή των πρωταγωνιστών όμως, υπάρχουν δεσμοί που μένουν αναλλοίωτοι στον χρόνο.

Στην ταινία συμμετείχαν αλφαβητικά οι απόφοιτοι και γονείς (σε παρένθεση η χρονιά αποφοίτησης): Προμηθέας Αλειφερόπουλος΄00, Νίκος Αλεξίου΄73, Μυρτώ Αλικάκη΄90, Κώστας Αποστολίδης, Ναταλία Δραγούμη΄87, Δανάη Επιθυμιάδη΄05, Νατάσα Θεοδωρίδου, Άλεξ Κάβδας΄02, Κωνσταντίνος Καζάκος΄87, Μαριάννα Κάλμπαρη΄87, Διαμαντής Καραναστάσης, Κοραλία Καράντη, Άριελ Κωνσταντινίδη΄89, Λένα Παπαληγούρα΄03, Χάρης Ρώμας΄77, Δημήτρης Τάρλοου΄83, Φώτης Θωμαΐδης, Αναστασία Μητροπάνου΄13, Γιώργος Παπανδρέου ’05.

Η ταινία θα προβληθεί στον κινηματογράφο NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ από 1 έως 7 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!