ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού: Ποιες ασθένειες μπορούμε να θεραπεύσουμε μέσα από τη μέθοδο του Βελονισμού!

Tο Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού είναι ένα σύγχρονο ιατρείο αφιερωμένο σε σοβαρές και δυσίατες παθήσεις όπως αυτές της όρασης (εκφύλιση ωχράς κηλίδας, νόσος του Σταργκαρντ, μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, γλαύκωμα, στραβισμός, ξηροφθαλμία). Παθήσεις στις οποίες ο βελονισμός μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα είναι οι οσφυαλγίες και οι ισχιαλγίες, ορισμένες γυναικολογικές διαταραχές, οι εμβοές, οι ημικρανίες, η κατάθλιψη, η ενδομητρίωση και η υπογονιμότητα. Θετικά είναι επίσης τα αποτελέσματα του στην θεραπεία ενάντια στο κάπνισμα, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στο αδυνάτισμα.
Στελεχωμένο από έμπειρους ιατρούς βελονιστές, συνιστά μια πρωτοπορία στις εναλλακτικές θεραπείες. Στόχος και δέσμευση του είναι η διαφύλαξη της υγείας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις όρασης.

Εμπνευστής και δημιουργός του Ινστιτούτου είναι ο Βασίλειος Σπύρου, ασθενής ο ίδιος από την οφθαλμική  νόσο του Στάργκαρντ. Βίωσε τη σταδιακή απώλεια της όρασης του από την ηλικία των 21 ετών. Μετά από μια επίπονη και πολυέξοδη διαδρομή 25 χρόνων σε αρκετές κλινικές και νοσοκομεία του εξωτερικού ανέκοψε  την πορεία προς την ολική τύφλωση μέσω του Ιατρικού Βελονισμού και του Ηλεκτροβελονισμού.  Έχοντας πραγματοποιήσει θεραπείες σε δύο χώρες του εξωτερικού, σήμερα συνεχίζει τον βελονισμό στο Ινστιτούτο “Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως”, με απώτερο στόχο την ολοκληρωτική αποκατάσταση της όρασής του.
Η χαρά του συνδέεται με τη θεραπεία κάθε ασθενή  που χάνει την ομορφιά του κόσμου από το βλέμμα του και, όπως άλλωστε συνέβη με τον ίδιο, η ελπίδα δεν πρέπει να εγκαταλείπεται ποτέ!
Οι ασθενείς με σοβαρά προβλήματα οράσεως που εμπιστεύθηκαν το Ιατρικό Ινστιτούτο του κου Σπύρου, έχοντας αντιληφθεί τις δυνατότητες του Βελονισμού, ζήτησαν από τον ιδρυτή του την επέκταση των δραστηριοτήτων και σε άλλες παθήσεις. Σε σύντομο χρονικό διάστημα διευρύνθηκε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου οπότε και προστέθηκαν επιπλέον παθήσεις για τις οποίες ο Βελονισμός λειτουργεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά.

Το Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο, υψηλής λειτουργικότητας και αισθητικής αφιερωμένο στην εφαρμογή του Βελονισμού ως Εναλλακτικής Θεραπείας. Στελεχωμένο από δυο έμπειρους Ιατρούς- Βελονιστές,  συνιστά μια πρωτοπορία στις Βελονιστικές Τεχνικές, την Βοτανοθεραπεία και την ανάδειξη του Υγιεινού Τρόπου Ζωής – Διατροφής.
Σκοπός του είναι η αντιμετώπιση μιας σειράς παθήσεων και συμπτωμάτων χωρίς την χρήση φαρμάκων. Μέσω του Ιατρικού Βελονισμού εστιάζεται στη θεραπεία του σωματικού πόνου, τη ψυχική ισορροπία, την αποτοξίνωση, την ευεξία,  το αδυνάτισμα, την ομορφιά προσώπου, και στην καταπολέμηση μιας σειράς ακόμη καταστάσεων που επιβαρύνουν την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού

Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι – Αθήνα, Cosmos Center, Γραφεία 536-538

Τηλέφωνο : +30 210 6910402

error: Content is protected !!