ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

In the middle of May…

In the middle of May
I met a gal named June
Took her out in July,
And ‘neath an August moon…

Επιστρέφω από τις διακοπές του Πάσχα με ηλιοφιλημένη επιδερμίδα και μία αγκαλιά υπέροχες αναμνήσεις στην καρδιά. Δεν χόρτασα, ήθελα κι άλλο, «μα πότε χορταίνεις Σπέτσες?» μου υπενθυμίζει ο Νικόλας, στη διαδρομή του εσπευσμένου αυτή τη χρονιά γυρισμού, λόγω του διαβάσματος όλων των εξετάσεων της Ελμίνας -από τα έξι μαθήματα ΙΒ1 έως το πρώτο επίσημο δίπλωμα των Ιταλικών και το πολυπόθητο C1 των Γαλλικών- όλα μέσα στον ίδιο μήνα. Θα ‘πρεπε να μου αρκεί, του χρόνου, τελειόφοιτη πια, μας βλέπω να κάνουμε Ανάσταση από την οθόνη. Νιώθω ευλογημένη. Χορτασμένη από ηλιόλουστα Πάσχα, από το Φιλί της Αγάπης που μου δίνουν με την ίδια τρυφερότητα τα ίδια πάντα χείλη, είκοσι χρόνια τώρα, πλημμυρισμένη από τόσες και τόσες αναμνήσεις, από τόσες Μεγάλες Εβδομάδες που ανοίγουμε και επισήμως το σπίτι στο νησί. Και τώρα, προσπαθώντας να επιστρέψω στη ρουτίνα της καθημερινότητας παίρνω την Τρούφα για παρέα, βάζω στο αυτοκίνητο δυνατά-όσο πιο δυνατά- τη μουσική, και κατευθύνομαι στο Golden Hall, όπου στο ισόγειο του βρίσκεται το Freddy και οι κορυφαίες συλλογές του, μεταξύ των οποίων το απόλυτο N.O.W. παντελόνι, στα πιο eye-catching χρώματα που μπορείς να φανταστείς. Έρχεσαι παρέα?

Στον κόσμο της Freddy η μόδα συναντά τον αθλητισμό και η κίνηση γίνεται μορφή τέχνης. Η Freddy αποτελεί συνώνυμο του αθλητισμού και του πάθους για άσκηση, yoga και pilates.

Είναι ίσως η πρώτη φορά -μετά από πολλά πολλά χρόνια- που είμαι συνεπής στην άσκηση μου, και δεν περίμενα τον Μάιο για να ξεκινήσω trx, yoga & pilates. Και όλα όσα χρειάζομαι τα βρίσκω εδώ.

Στο κατάστημα της Freddy βρίσκω τις κορυφαίες συλλογές WR.UP®, N.O.W.®, FREDDY ENERGY, ROMERO BRITTO με νέα θηλυκά σχέδια και πρωτοποριακά υφάσματα που κολακεύουν το γυναικείο σώμα.

Εδώ με περιμένουν ανανεωμένα σχέδια που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών, για τα πατενταρισμένα υφάσματα και τεχνολογίες, για τις fashion πινελιές και την ελευθερία κινήσεων που προσφέρουν, αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Εδώ βρίσκω τη συλλογή των γυαλιών που συνοδέψουν τις ομορφότερες ημέρες του καλοκαιριού μου… Αλλά και όλα μου τα απαραίτητα, αυτά τα «basic» κομμάτια που θέλεις οπωσδήποτε να έχεις τόσο στην καθημερινότητα όσο στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Επιστρέφω από τις διακοπές του Πάσχα με ηλιοφιλημένη επιδερμίδα και μία αγκαλιά υπέροχες αναμνήσεις στην καρδιά. Δεν μελαγχολώ. Ολάκερο το καλοκαίρι απλώνεται μπροστά μας…

error: Content is protected !!