ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

In a world full of trends I want my decoration to remain minimal & classy!

Υπάρχουν μερικά brands -όχι πολλά- που έχω πραγματική εμμονή μαζί τους. Όταν έφτιαχνα το καινούργιο μας σπίτι ας πούμε τον χειμώνα που μας πέρασε, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να επιλέξω τα καθημερινά μας sous plat και sous verre από οπουδήποτε αλλού, εκτός από τα δερμάτινα του FURDECO. Και όχι μόνο τα sous plat και τα sous verre αλλά και μία σειρά από υψηλής αισθητικής objects που ξεχωρίζουν μέσα από τις λιτές εντελώς minimal γραμμές τους.
Έτσι, χθες το πρωί που επισκέφθηκα το ολοκαίνουργιο κατάστημα FURDECO furniture & decoration
στον πρώτο όροφο του Golden Hall, για να συμπληρώσω κάποια κομμάτια που έλειπαν από τη συλλογή μου για την καθημερινή τραπεζαρία, βρέθηκα μπροστά στις νέες συλλογές του αγαπημένου μου brand, που μεταξύ άλλων ερωτεύτηκα το μοναδικό παιχνίδι των γκρι δερμάτινων sous plat με τα μικρότερα στο χρώμα του ολόχρυσου ελαιόλαδου, αλλά και το κομψό πιγκάλ -που έχω δει εγώ τουλάχιστον στη ζωή μου, για το WC των ξένων. Πάμε στοίχημα πως και εσύ όσο κι αν έχεις ψάξει δεν έχεις βρει κομψότερο?


Follow me…

Αν δεν γνωρίζεις ήδη την FURDECO furniture & decoration, από το 2008 έχει καθιερωθεί ως ο ειδικός στην σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων, χαλιών και αντικειμένων εσωτερικού χώρου υψηλής ποιότητας.

Classy & Minimal….

Έστω κι αν δεν είσαι expert στο Σκάκι, έστω κι αν παραμερίσεις το trend μετά την ταινία The Queen’s Gambit… ε, αυτό τo piece of art το θέλεις. Δεν το θέλεις? Θέλεις να το προσφέρεις για δώρο και φυσικά θέλεις να σου το προσφέρουν ως δώρο…

Εγώ επιλέγω τα sous plat και τα sous verre μου αποκλειστικά από το FURDECO. Παίζω με τα μεγέθη και με τα χρώματα, ενώ για την καθημερινή μας τραπεζαρία έχω επιλέξει το μοναδικό παιχνίδι των γκρι δερμάτινων sous plat με τα μικρότερα στο χρώμα του ολόχρυσου ελαιόλαδου…

Είναι να μην ξεκινήσεις τη συλλογή….

Resort’21 Collection!

Η FURDECO χάρις στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, καθώς και ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, που συνοδεύουν την πληθώρα των εξειδικευμένων λύσεων που προσφέρει στους φανατικούς σαν και εμένα πελάτες της, έχει αποκτήσει κυριαρχική θέση στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργεί αποδεικνύονται ανεκτίμητες και καθοριστικές για την φήμη της, λόγω και της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου, καθώς πρόκειται για προϊόν πολυτελείας που απευθύνεται σε κοινό ανώτερης αγοραστικής ικανότητας. Και όλα αυτά, παρά τα χρόνια της κρίσης που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της κι έπληξαν καίρια το χώρο του εμπορίου.

Μηχανή του espresso στην αγκαλιά του πολυτελούς και αριστοκρατικού λευκού δέρματος! Στο κουτί δίπλα αποθηκεύονται υπέροχα οι κάψουλες του καφέ. Πεθαίνω…

Με την πάροδο των χρόνων, η FURDECO , παράλληλα με την κατασκευή επίπλων, χαλιών και τις ειδικές παραγγελίες, πρόσθεσε στις συλλογές της μια εντυπωσιακή ποικιλία υφασμάτων και αντικειμένων από κορυφαίους, διεθνείς οίκους διακόσμησης.

It’s good to know: Η FURDECO ήταν από τις πρώτες ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο στην κορυφαία διεθνή έκθεση στο χώρο «Maison et Objet» στο Παρίσι για 5 χρόνια…

Πόσο Fay’s Control…

Η FURDECO με την πολυετή της πείρα και τη βαθιά της γνώση σχεδιάζει πλέον μία μοναδική αισθητική αντίληψη.

Με πρωταγωνιστή τη δύναμή της έμπνευσης, την ποιότητα της δημιουργίας και τη χαρά της εφαρμογής , το αγαπημένο μου brand σχεδίασε τη δημιουργία ενός μοναδικού concept store ‘boutique decoration’ μέσα στο Golden Hall, με στόχο την εξαίρετη διαμόρφωση ή διακοσμητική αναβάθμιση ιδιωτικών κατοικιών, yachts, βιλών, σκαφών, ξενοδοχείων, και άλλων χώρων υψηλών απαιτήσεων.

Έχεις δει στη ζωή σου πιο κομψό set μπάνιου, και ειδικότερα, πιο κομψό πιγκαλ? Όχι πες μου….

Μία μοναδική υπηρεσία boutique αντικειμένων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: πλούσια συλλογή με μοναδικά χαλιά, έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, καρέκλες, είδη φιλοξενίας και αξεσουάρ, ειδικές κατασκευές, αλλά και μοναδικά φωτιστικά σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο Eglo.

Φεύγω με τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν τη συλλογή μου, και την υπόσχεση πως πολύ σύντομα θα έρθω ξανά για να “φρεσκάρω” το σπίτι με καλοκαιρινά χρώματα

Πριν φύγω από το αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο, περνάω από το Cultivos Coffee για έναν καφέ που θα πάρω μαζί μου να απολαύσω στο αυτοκίνητο. Όμως στο Cultivos Coffee, ένας καφές δεν είναι ποτέ αρκετός.

Χαρακτηρίζεται ως ένα premium café σχεδιασμένο με επιρροές από το σκανδιναβικό design, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση.
Το concept του Cultivos Coffee, εμπνευσμένο από την taf, φέρει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντας τον στην 5η γενιά των coffee shops. To Cultivos Coffee, με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, στηρίζεται σε βασικούς άξονες όπως είναι οι handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες από το πρόγραμμα direct relationship coffees της taf, που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής, με σεβασμό προς το περιβάλλον. 
Για τα υπόλοιπα προϊόντα, οι πρώτες ύλες είναι πάντα ανώτερης ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένες. Όλα τα παραπάνω δένουν σε ένα περιβάλλον με atmoshperics επηρεασμένα από το σκανδιναβικό στυλ.

Το Cultivos Coffee βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας με τη χρήση μηχανημάτων όπως το modbar, μηχανών καφέ La Marzocco και μύλων άλεσης καφέ Anfim – εξοπλισμός ο οποίος εγγυάται άριστο αποτέλεσμα.

Today’s good mood is sponsored by coffee! Have a great day!!!! 

error: Content is protected !!