ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

In a kinky relationship with my hair!

Λένε πως από την κατάσταση που βρίσκονται τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι, φαίνεται πόσο ωραία έχεις περάσει στις διακοπές σου. Όσο πιο κατεστραμμένα είναι τόσο πιο μεγάλες και αξέχαστες και διακοπές είχες. Και εγώ επέστρεψα με πολύ, πολύ, πολύ κατεστραμμένα μαλλιά….

Είναι σχήμα οξύμωρο αλλά είναι αλήθεια, σε όσο πιο πολύ ήλιο, αλάτι από τη θάλασσα, αέρα από τις Κυκλάδες και χλώριο από την πισίνα εκτέθηκαν τα μαλλιά σου, τόσο πιο εντατικό rehab χρειάζονται με την επιστροφή μας τον Σεπτέμβριο. Και τόσο το δικό μου καθημερινό πρόγραμμα, που ξεκινούσε κάθε πρωί του Αυγούστου με 2 χλμ κολύμπι στη πισίνα, για να συνεχίσει στη θάλασσα έως αργά το απόγευμα όσο και οι αποδράσεις μας καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών στα υπέροχα μελτέμια του Αιγαίου και των Κυκλάδων, έκαναν την επίσκεψη μου στο hair salon του Anastasios τόσο επιτακτική, που έκλεισα ραντεβού την πρώτη κιόλας μέρα της επιστροφής μου. Την μέρα που άνοιξαν τα σχολεία και στην διαδρομή μου προς την Βουλιαγμένη για το γενέθλιο dinner party της Χρυσιάννας, στο Four Seasons.

Με τη Χρυσιάννα προχθές βράδυ στο γενέθλιο dinner της στο Four Seasons. Τα μηνύματα που μου στείλατε στο insta αφορούσαν όλα το φόρεμα και τα μαλλιά μου…

Οι φωτογραφίες από το οποίο στάθηκαν η αφορμή για αυτό το post, μιας και εκτός από το φόρεμα που επέλεξα να φορέσω για τη βραδιά, μία ολομέταξη δημιουργία της Μιας Παπαευθυμίου, τα περισσότερα μηνύματα που έλαβα στο insta μου, ήταν για τα μαλλιά μου.

Εμμανουέλα Λύκου, Φαίη Μπέη, Αρετή Ντάρμα, Έλια Κεντρωτά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Μετά από τόσους μήνες που την έβγαλα με ένα μόνιμο κοτσιδάκι και τις στέκες της Κατερίνας Καμίση, που έκρυβαν επιμελώς την άσχημη κατάσταση των μαλλιών μου, η αγαπημένη μου Όλγα στο hair salon του Anastasios στη Γλυφάδα, με την υπομονή της και τον ειλικρινή και συγκινητικό σεβασμό καταρχήν για την ποιότητα των μαλλιών μου, σκούρυνε δύο τόνους το χρώμα τους, με επέβαλε σε πάνω από δύο ώρες θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, και αφού τα χτένισε, μου έκανε και μία ακόμη ελαιοθεραπεία ώστε εκτός από το όμορφο αποτέλεσμα μετά από τόσο καιρό με άγριες και κομμένες άκρες, να έχουν και μία απόλυτα μεταξένια υφή αλλά και ένα υπέροχο άρωμα, από τα πλούσια λάδια.
Λένε πως από την κατάσταση που βρίσκονται τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι, φαίνεται πόσο ωραία έχεις περάσει στις διακοπές σου. Όμως επίσης λένε πως όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις τα σωστά hair treatments τον Σεπτέμβρη, τόσο πιο υγιή και ωραία μαλλιά θα έχεις όλον τον χειμώνα.
?✔ PS. Αν κλείσεις και εσύ ραντεβού στον Anastasios, (☎️ 2109680880) ζήτα την Όλγα και θα με θυμηθείς…

error: Content is protected !!