ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Immortelle Cord: Ο Yannis Sergakis σχεδιάζει το απόλυτο κόσμημα για το διαρκές ελληνικό καλοκαίρι!

H νέα συλλογή Immortelle Cord του Yannis Sergakis επαναπροσδιορίζει την έννοια της “αθόρυβης” πολυτέλειας απέναντι σε κάθε διάθεση επίδειξης πλούτου και παρουσιάζει σχέδια κοσμημάτων που είναι ταυτόχρονα σύγχρονα αλλά και ριζωμένα στην παράδοση.

Η εκλεπτυσμένη και αβίαστη έκφραση πολυτέλειας αποτελεί βασικό συστατικό του brand Yannis Sergakis και η νέα σειρά Immortelle Cord είναι η τέλεια, καλοκαιρινή μετουσίωση αυτής της φιλοσοφίας. Σχεδιασμένη για να συνοδεύει όλες τις καλοκαιρινές στιγμές μας, στην πόλη ή στα ταξίδια μας, για να φορεθεί το κάθε σχέδιο ανεξάρτητα ή σε layering με άλλα κοσμήματα, η νέα συλλογή περιλαμβάνει κρεμαστά κολιέ και βραχιόλια που συνοψίζουν την ουσία της ανεπιτήδευτης κομψότητας αλλά και του ευέλικτου easy-to-wear κοσμήματος. Ξεχωρίζει το μακρύ κρεμαστό κολιέ που στη μία όψη του μοτίβου είναι διακοσμημένο με τη φιγούρα του Έρωτα σε μπλε σμάλτο.

Κάθε κόσμημα κατασκευάζεται χειροποίητα από τεχνίτες που χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους για να σμιλέψουν τα ολόχρυσα μοτίβα που παραπέμπουν σε θραύσματα από αρχαίες κολώνες. Στη σειρά Immortelle Cord, τα θραύσματα «παραδίνονται» στη θερινή διάθεση και δένονται με κορδόνια στο χρώμα της άμμου και το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος.

Τα κορδόνια «δένουν» επίσης ιδανικά τη σειρά και με την παράδοση της νηματουργίας στην Ελλάδα, κατασκευασμένα ειδικά στη Νηματουργία Μέντης-Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α.) του Μουσείου Μπενάκη, μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στον χώρο της επεξεργασίας νημάτων και παραγωγής μεταξουργικών ειδών.

Τα κοσμήματα Yannis Sergakis αναδεικνύονται για μια ακόμη φορά ως βασικό αξεσουάρ, που αντανακλούν τις αξίες, τη σοφιστικέ αισθητική αλλά και τις εκλεπτυσμένες ευαισθησίες όσων τα επιλέγουν.

Στη νέα συλλογή Immortelle Cord όλα δένουν αρμονικά: το σύγχρονο design με τη χειροποίητη δεξιοτεχνία και την αρχαιοελληνική κληρονομία, η διακριτική κομψότητα με την έκφραση του προσωπικού στυλ αλλά και τη χαλαρή διάθεση του αέναου ελληνικού καλοκαιριού.

error: Content is protected !!