ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ILIOS: Ο Όμιλος Πανά και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αλλάζουν την τάση στην casual εστίαση.

Η καθημερινή αστική κουζίνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 επανασυστήνεται στο κοινό της Αθήνας στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο της πόλης.
Ο Όμιλος Πανά, που για 30 χρόνια καθορίζει την αθηναϊκή φιλοξενία και εστίαση, σε συνεργασία με την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της γαστρονομίας Δειπνοσοφιστήριον δημιουργούν το πολυαναμενόμενο ILIOS στη στοά Σπύρου Μήλιου, στο City Link.
Οικείες γεύσεις που θυμίζουν κάτι από τα παλιά και πιάτα συνδεδεμένα με το ελληνικό στοιχείο και την παραδοσιακή κουζίνα, με την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, πρωτοπόρου στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων και συνταγών της ελληνικής γης. Ζεστασιά, καθημερινή απλότητα και πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς διαμορφώνουν την ταυτότητα του νέου γευστικού προορισμού. Το αθηναϊκό κοινό και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνταγές βγαλμένες από περασμένες δεκαετίες εκτελεσμένες με σύγχρονη ματιά.
Με αέρα από άλλη εποχή, αλλά και στοιχεία από το σήμερα, το ILIOS, εμπνευσμένο από τον ηλίανθο, υποδέχεται τους επισκέπτες του καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ σε έναν ολοκαίνουργιο μαγευτικό χώρο.
Η Αθήνα επιστρέφει στην οικειότητα της παράδοσης και η νέα σεζόν ανοίγει με ILIOS, γεμίζοντας τις μέρες μας με ηλιοτρόπια, γεύσεις και φως στο ωραιότερο σημείο της πόλης.

Can’t wait! xxx

error: Content is protected !!