ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οίκος Zolotas: H Calypso θα μας φέρει γούρι το'17!

O Οίκος ZOLOTAS είχε την χαρά να παρουσιάσει το νέο γούρι για το 2017 στο κεντρικό του κατάστημα της Πανεπιστημίου, την CALYPSO. Εμπνευσμένο από του Ομήρου την Οδύσσεια, ο Οίκος δημιουργεί και καθιερώνει για ακόμα μία χρονιά ένα μοναδικό γούρι, στολισμένο με τα κύματα του πελάγους και το καλό άστρο της Καλυψούς.

cal2

Ο αστερισμός προστάτευσε τον Οδυσσέα για 17 ολόκληρες μέρες, ώσπου αυτός να αντικρύσει, επιτέλους, τις φιλόξενες ακτές του νησιού των Φαιάκων.

lkjhf

Η CALYPSO συμβολίζει το εσωτερικό ταξίδι του κάθε ανθρώπου που καθοδηγείται από τη διαίσθησή του και με επιμονή, αποφασιστικότητα και δυνατή θέληση ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Το 2017, η CALYPSO είναι ο αστερισμός στο προσωπικό ταξίδι κάθε ανθρώπου για το νέο έτος!

cal3

Ο Οίκος διατηρεί και φέτος το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας τη συλλεκτική αυτή συλλογή σε έναν κοινωνικό σκοπό. Το 2017, η CALYPSO έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.
Στην παρουσίαση της νέας συλλογής CALYPSO παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑΠ, εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ αλλά και φίλοι του Οίκου με κοινό σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού αυτού σκοπού.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΦΑΝΗ ΒΟΥΓΑ ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΦΑΝΗ ΒΟΥΓΑ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ MARIANNE LE CLERE PAPALEXIS

ΗΡΩ ΚΟΒΑ, MARIANNE LE CLERE PAPALEXIS

ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

SUDHA NAIR ILIADES

SUDHA NAIR ILIADES

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!