ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ikia: The best Journey takes you Home…

Αφορμή για το συγκεκριμένο post στάθηκε μία σελίδα, ανάμεσα στις εκατοντάδες που χάζευα τις προάλλες στο fcbk, και με έκανε όχι μόνο να σταθώ και να ταξιδέψω σε όλες τις φωτογραφίες με τις κομψές επιλογές της, αλλά και να πάρω αμέσως τηλέφωνο για να ρωτήσω που ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο κατάστημα, ώστε να το επισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία και να ψωνίσω για το σπίτι μου. Και εισέπραξα “κακά” και “καλά” νέα…
Τα “κακά” για όσους ζούμε στην Αθήνα είναι πως το “Ikia” βρίσκεται στην Κατερίνη. Τα νέα είναι “κακά” για όσους δεν ζουν στην Κατερίνη, βασικά. Ναι, αυτός ο υπέροχος χώρος με είδη σπιτιού που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιαδήποτε Μητρόπολη του κόσμου, βρίσκεται στην όμορφη Κατερίνη, με οικοδέσποινα -από ότι έμαθα στην συνέχεια- την Μαρία Μπουσνάκη, η οποία με περίσσιο μεράκι και αγάπη, είναι η υπεύθυνη για την επιλογή των Συλλογών.

Follow me...

Follow me…

Τα “καλά” νέα τώρα είναι πως, η υπέρ-δραστήρια Μαρία, η οποία ναι, καλά το καταλάβατε λατρεύει την δουλειά της, δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, εξ ‘ου και η άκρως ενημερωμένη σελίδα του “Ikia” στα social media. Επίσης, είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί προσωπικά με τις ώρες -στην κυριολεξία- με την διακόσμηση και την διαμόρφωση του χώρου σας, και το πιστό -εδώ και είκοσι χρόνια- πελατολόγιο της, το επιβεβαιώνει με τα μηνύματα αγάπης που εύκολα διακρίνει κανείς στις σελίδες του “Ikia”.

IMG_4126

Αφού με ένα απλό μήνυμα λοιπόν, της εξήγησα τι ακριβώς χρειάζομαι για το σπίτι μου, η φιλικότατη και άκρως εξυπηρετική οικοδέσποινα του “Ikia” με κατατόπισε πλήρως στις Συλλογές του καταστήματος -σαν να ήμουν εκεί-, μου εξήγησε πως παρακολουθεί όλες τις διεθνείς εκθέσεις σε Παρίσι, Μιλάνο και Φρανκφούρτη, όπου προμηθεύεται τους θησαυρούς της, ενώ μεταξύ των πιο αγαπημένων της brands που συνεργάζεται είναι τα ALESSI, KARTELL, LSAinternational,Umbra, Serax, DM και φυσικά ένα άκρως ενδιαφέρων product mix από προσωπικές επιλογές.

IMG_2309

IMG_2312

IMG_2535

IMG_2337

Τα προϊόντα είναι κατά κύριο λόγο χειροποίητα, ενώ right now, το μαγαζί ετοιμάζεται για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές με όμορφες συλλογές απο Αμερική, Σουηδία, Γαλλία και Ολλανδία, αλλά και τα best of κεριά που φέρνει από την Γαλλία και την Ιρλανδία.

Εγώ ενθουσιάστηκα, εσείς?

FullSizeRender

IMG_4305

IMG_3753

fcbk4

IMG_4581

IMG_4679

IMG_5054

Στο “Ikia” βρήκα τις πιο ενημερωμένες συλλογές σερβίτσιων, πιάτων, υφασμάτων, φωτιστικών, ενώ η Μαρία με διαβεβαίωσε πως μπορεί να τα στείλει οπουδήποτε στην Ελλάδα.

IMG_3706

Κάθε object είναι επιλεγμένο με προσοχή και αγάπη από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

IMG_3699

IMG_3881

Τα σερβίτσια της έχουν ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στις συλλογές….

IMG_3876

fcbk2

fcbk1

fcbk3

fcbk6

fcbk5
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα εδώ ή να απευθυνθείτε:
Ikia: 16ης οκτωβρίου 22, Κατερίνη
mbousnaki@icloud.com
τηλ. +30 23510 30762 mob. +306940927767

error: Content is protected !!