ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

If Friday were a food, it would be pizza!

Ποιός δεν αγαπάει την pizza???

Και μετά από χρόνια ερευνών και ερευνών, tataahh!!!!! επιτέλους βρήκα την pizza με την καλύτερη ζύμη !!!
Αλλα δυστυχώς, όσο κι αν δεν το’χω σε τίποτα να μπαίνω σε ξένες κουζίνες και να εκλιπαρώ για μία συνταγή που να αξίζει την προσοχή μας, τα 3 μαϊμουδάκια των “The Dons” δεν αποκαλύπτουν ποτέ την συνταγή της ζύμης τους!
Γιατί απλά, τα 3 μαϊμουδάκια εχουν ορκιστεί σε παντοτινή σιωπή..

Οι “The Dons” ξεφουρνίζουν καθημερινά όχι μόνο πίτσες, αλλά και  υπέροχα panini, γευστικά bastogne, μοναδική focaccia, παραδοσιακά πεινιρλί, όλα σε συνδιασμό με την μοναδική τους ζύμη και την νοστιμιά φρεσκοκομμένων καλύτερων υλικών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία των πέντε αισθήσεων!

Λιωμένη μοτσαρέλα, ζουμερά ντοματίνια, αυθεντικό προσούτο, ρόκα & βασιλικός και πολλά άλλα  τοποθετούνται ανάλογα με την προτίμηση μας στην πανταχού παρούσα μοναδική ζύμη και ψήνονται μπροστά μας σε μόνο 3’λεπτά!

O Δήμητρης Δημητριάδης -που είναι ό άνθρωπος πίσω απο το concept- με τα αδέλφια του Νίκο και Γιώργο,  και τα υπέροχα μαϊμουδάκια ξεκίνησαν πριν απο δύο χρόνια με καταστήματα στα εμπορικά κέντρα της Θεσσαλονίκης, One Salonica και mega outlet, ενώ στα μελλοντικά τους σχέδια είναι η δημιουργία εστιατόριου στην Αθήνα, αλλά και υπηρεσία catering.

Can’t wait!!!

error: Content is protected !!