ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Icons in Bloom by iconic Barbour!

Στο Press event της Barbour με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής Icons SS26 μέσα από το «ICONS in Bloom» στο Golden Hall!

Η Barbour παρουσίασε τη νέα συλλογή Icons Spring/Summer 2026 μέσα από ένα ξεχωριστό in-store activation με τίτλο «ICONS in bloom», που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημά της στο Golden Hall. Η εκδήλωση φιλοξένησε influencers, καλλιτέχνες και εκπροσώπους των media, προσφέροντας μια βιωματική εμπειρία που συνδύασε τη μόδα με τη δημιουργικότητα.

ΜΑΡΑ ΧΑΜΑΚΙΩΤΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΙΔΗ, ΤΕΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα συλλογή μέσα από ένα «Get Ready with Barbour» moment, δοκιμάζοντας τα iconic Jackets της σειράς, πριν συμμετάσχουν σε ένα floral workshop εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της Barbour.

Στο πλαίσιο της δράσης, οι ανθοσυνθέσεις που δημιουργήθηκαν από τους καλεσμένους προσφέρθηκαν στις πρώτες μητέρες που γέννησαν την ίδια ημέρα στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ, ως μια διακριτική και συμβολική κίνηση.

ΡΕΝΟΣ ΡΩΤΑΣ
ΑΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ Act&React, VIRGINIA WILLS Marketing Manager RVU distribution SA, ΖΩΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ
ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΕΓΚΟΥΛΑΣ -aka Cacao Rocks-, ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΩΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ

Η συλλογή Icons SS26 επανασυστήνει τα πιο εμβληματικά σχέδια της Barbour, Durham, Bedale, Border, Spey, Transport και Beadnell, σε εκδοχές, σχεδιασμένες για τους ζεστούς μήνες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, διατηρώντας παράλληλα τα signature στοιχεία του brand, όπως τα cord collars, τα πρακτικά pockets και τα χαρακτηριστικά tartans. Με περισσότερα από 130 χρόνια ιστορίας, η Barbour συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την κληρονομιά της μέσα από σύγχρονες προσεγγίσεις που συνδυάζουν την αυθεντικότητα μέσα από μια σύγχρονη ματιά.

Η εμπειρία του floral workshop διαμορφώθηκε σε συνεργασία με το My Anthology, το οποίο επιμελήθηκε τα υλικά και τη δημιουργική προσέγγιση της δράσης. Στην ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συνέβαλε το Il Baretto, προσφέροντας επιλεγμένες γεύσεις για τους καλεσμένους.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!