Η (υπέροχη) ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

27/06/2022 • LIFESTYLE

Θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς. Πάντα βρίσκομαι με όποιον τρόπο μπορώ στο πλευρό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Πόσω μάλλον αυτή τη φορά, που ανάμεσα στα ονόματα των υπέροχων εθελοντών, δωρητών και υποστηρικτών του Οργανισμού που θα τιμούσε και θα ευχαριστούσε το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, θα βρισκόταν και το δικό μου, του Fay’s Control αλλά και αυτό του The Pop Up Project, η πύλη του οποίου είναι πάντα ορθάνοικτη για να υποστηρίξει όσο πιο πολλές ευχές παιδιών γίνεται.
Έτυχε η μεγάλη αυτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε «Βραδιά του Ευχαριστώ» να συμπέσει με την βραδιά της Τελετής της Αποφοίτησης της κόρης μου, και να μην μπορώ να ανταποκριθώ στη τιμητική αυτή βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Αυτά είναι όλα όσα συνέβησαν σε αυτή τη τόσο ξεχωριστή και άκρως συγκινητική βραδιά.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Αλέξια, Υβέτ Κοσμετάτου

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί τον απολογισμό του έργου του Οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών. Ο Αναστάσης, ως νέος αστυνομικός, επέβαλε την τάξη και με τη σφυρίχτρα του κάλεσε το κοινό να τακτοποιηθεί στην κατάμεστη αίθουσα. Στη συνέχεια όλοι μαζί οι καλεσμένοι ένωσαν τις φωνές τους και σιγοτραγούδησαν το «Θα ‘μαι εδώ» μαζί με τον Κωνσταντίνο, ενώ «χόρεψαν» στον μοντέρνο ρυθμό της Δέσποινας, και τα δύο παιδιά ευχής. Ο Μενέλαος έκλεψε την παράσταση και μάς «αφηγήθηκε» την ευχή του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πάντα με δύναμη και αισιοδοξία. Η Σοφία μας μίλησε για τον Παναγιώτη της, που μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, αλλά η ανάμνηση της ευχής του, την κρατά δυνατή και σε κάθε μνήμη της χαμογελά. Ο Πρόεδρος του Make-A-Wish International, Μάρκος Ταμπακέρας δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι ανάμεσά σας απόψε. Η Ελλάδα μας κάνει περήφανους ακόμα και ανάμεσα στα παραρτήματα του Make-A-Wish παγκοσμίως! Δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι και εταιρείες που μας υποστηρίζουν με τόση αγάπη!». Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας άμεσα και με χαρά στην πρόσκληση του οργανισμού να βραβεύσει την Ελληνική Αστυνομία. Με συγκίνηση μίλησε ως πατέρας βάζοντας τον εαυτό του στην θέση οποιουδήποτε γονέα ευχής, και καλωσόρισε τον μικρό Αναστάση και όλα τα παιδιά ευχής – αστυνομικούς στο Σώμα!

Φαίη Σκορδά

Η Πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Φαίη Σκορδά, ήταν παρούσα στην εκδήλωση και ανέφερε τη σημαντικότητα του να υποστηρίζει ο καθένας εθελοντικά με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ η Πρόεδρος του οργανισμού, Υβέτ Κοσμετάτου, αναφέρθηκε στην ατέρμονη προσπάθεια των νεραϊδών για την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που το έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των δύσκολων ετών που πέρασαν.

Μαργαρίτα Μάτσα, Κική Τσόλκα

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη έφερε στο μυαλό της συγκινημένη την πρόσφατη εκπλήρωση της ευχής της Μαρίνας μα, ενώ έκπληξη για όλα τα παιδιά ευχής που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Wishmakers, Gianuba22, Fraoules22, Panos Dent και η Κωνσταντίνα! Πιστοί στο έργο του οργανισμού και όπως πάντα με σεβασμό, έχοντας εκπληρώσει πλήθος ευχών, μας μίλησαν με ταπεινότητα και αγάπη για όλα τα παιδιά ευχής και υποσχέθηκαν να παραμείνουν στο πλευρό μας. Η βραδιά έκλεισε με τη μελωδική φωνή της Αλέξιας, η οποία τίμησε την εκδήλωση με παρουσία της και τραγούδησε «Κανένας δεν μας σταματά», τραγούδι που αφιέρωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου στην ομάδα γραφείου!

Φαίη Σκορδά, Ζήνα Κουτσελίνη

Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή-Μάρκος Ταμπακέρας, Πρόεδρος Make-A-Wish International & Pamela

Κατερίνα Γκαγκάκη, Δέσποινα Πορτοκάλη

Ε. Καντώνια , C. Piedrahita & Α. Αποστολίδου, Μέλη του ΔΣ – Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος- Α. Πατούνης, Ε. Κωνσταντινίδη, Μέλη ΔΣ – Αναστασία Μανιά, Πρώην Πρόεδρος – Σ. Φωτέας, Μέλος ΔΣ

Η βραδιά του Ευχαριστώ διεξήχθη με την πολύτιμη υποστήριξη: Χορηγοί: DryLog, ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ – Hausbrandt, Affidea. Υποστηρικτές: e-food, Hellenic Duty Free Shops, Arla, Κωτσόβολος, Gerolymatos International, ΔΕΔΔΗΕ, Papapostolou Healthcare Technologies, Lala Louza, Βασιλική Στεργιούλα & ΣΙΑ ΕΕ, Bitdefender, Φρεσκούλης. Χορηγοί σε είδος: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Intercatering, Partner Plus – Hasbro, Wedding Scene, Airotel Group of Hotels, Fresh, GOD – Hill and Knowlton Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Χασάπογλου για την επιμέλεια του δρώμενου της βραδιάς και τη Χρύσα Κλουβά για την επιμέλεια της απόδοσης, καθώς και στην ομάδα της και τα Μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών. Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons