ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

i-wow: Επιτέλους, το i-pad μου είναι μόνο δικό μου!

Wow!!! Ποιος να μου το έλεγε όταν επέμενα στην κόρη μου πως “Δεν είναι ακόμη η ηλικία σου για i-pad!”… Και ποιος να μου το έλεγε, πως κατά την αρχικά “αθώα” επίσκεψη μας στο Imaginarium, η κόρη μου θα έβρισκε την απόλυτη απάντηση…

Μένοντας με το στόμα ανοιχτό…

elmina

Πόλεμος στο σπίτι για το ipad…Κάτι σας θυμίζει, ε;
Και επειδή γενικά δεν “ψαρώνω” με ό,τι καταναλωτικό προϊόν ξεκινάει από “i-“ και προτείνει η τεχνολογία στην εξάχρονη φαντασία, το έψαξα. Γιατί επίσης, δεν μου αρέσει να της λέω “όχι” χωρίς επιχείρημα. Και νομίζω, πως αυτή η μάχη ήταν κερδισμένη από την κόρη μου εξαρχής…

cover
Στο εν λόγο κατάστημα παιχνιδιών λοιπόν όπου επισκεφθήκαμε χθες, μάθαμε -και ενθουσιάστηκε- για το i-wow, μία σειρά παιχνιδιών που συνδυάζει το φυσικό παιχνίδι με την προχωρημένη τεχνολογία και δημιουργεί μια νέα εμπειρία παιχνιδιών, ένα πρωτοποριακό τρόπο εύκολης εκμάθησης.
Με το i-wow το φυσικό προϊόν εκτείνεται προς τον εικονικό κόσμο, έτσι κάθε παιχνίδι γίνεται το κλειδί για να απολαμβάνει κανείς το ψηφιακό περιεχόμενο.
Από ότι κατάλαβα, το i-wow επαναπροσδιορίζει το παιχνίδι διατηρώντας την ουσία του, και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του offline παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα του online κόσμου ώστε η πρώτη γνήσια ψηφιακή γενιά χρηστών, να απολαμβάνει τον συνδυασμό των εκπαιδευτικών και παράλληλα διασκεδαστικών παιχνιδιών. Wow!!!

profile
“Επιπροσθέτως, τα i-wow προϊόντα είναι συμβατά με οποιοδήποτε tablet (iPad, Android, PaquitoMini και SuperPaquito) χάρη σε μία εφαρμογή που συνδέει πραγματικό και εικονικό χώρο με έναν άκρως διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο” πρόσθεσε η ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη υπάλληλος.
Η I-Wow σειρά αποτελείται από εννέα παιχνίδια οργανωμένα σε τρεις κατηγορίες: το προσχολικό i-wow επικεντρωμένο στη μάθηση σχημάτων, ήχων κ.α…, τον εξερευνητή I-wow με περισσότερο εξειδικευμένο περιεχόμενο εξερευνώντας την εικονική πραγματικότητα και την αναγνώριση αντικειμένων στην οθόνη και το παιχνίδι i-wow, περισσότερο επικεντρωμένο στη διασκέδαση.
Ο εξερευνητής i-wow λοιπόν, για τα παιδιά από 6 ετών, όπου και κέντρισε το ενδιαφέρον μας, παρουσιάζει ένα επιστημονικό περιεχόμενο, υψηλής ποιότητας πληροφορίες από τις εκδόσεις DK, και χρησιμοποιεί ως βασικά εργαλεία την εικονική πραγματικότητα και την αναγνώριση των αντικειμένων στην οθόνη μετατρέποντας τη μάθηση σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι: ο Ατλας του Ανθρώπινου Σώματος, ο Ατλας του Σύμπαντος και η εφαρμογή Αποταμίευση 3.0
Το πήραμε…

error: Content is protected !!