ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η βάφτιση του πρίγκιπα Γεώργιου Αλέξανδρου Λουδοβίκου του Cambridge!

Σε στενό κύκλο-όπως επιθυμούσε το ζευγάρι που δεν δίστασε να σπάσει το πρωτόκολλο– αλλά με όλες τις τιμές που του αναλογούν έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο του Cantebury Αιδεσιμότατο Justin Welby, η βάφτιση του μικρού πρίγκιπα, στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο παλάτι του St James.

prince-george-cambridge-vogue-4-23oct13-pa_b_426x639

Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα Catherine επέλεξαν το όνομα Πρίγκιπας Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος του Cambridge, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει το παλάτι την ημέρα της γέννησής του.

prince-george-cambridge-vogue-11-23oct13-getty_b_426x639
Το Μυστήριο τελέστηκε με έξι νονούς για τον Prince George, μεταξύ των οποίων τον συμφοιτητή του ζευγαριού από το Πανεπιστήμιο, Fergus Boyd, τον οικογενειακό τους φίλο, Hugh van Cutsem και η παιδική φίλη της Δούκισσας του Cambridge, Emilia D’ Erlanger.

prince-george-cambridge-vogue-10-23oct13-getty_b_426x639

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο παρεκκλήσι, επειδή εκεί έγινε η κηδεία της μητέρας του William, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος βαφτίστηκε φορώντας το λευκό επίσημο ένδυμα της βάφτισης που φορούν κατά παράδοση όλα τα βασιλικά μωρά, ενώ μετά το τέλος του μυστηρίου έγινε και η επίσημη φωτογράφηση με την βασίλισσα Ελισάβετ και τους τρεις διαδόχους του θρόνου, τον Κάρολο, τον William και τον νεοφώτιστο Γεώργιο.

error: Content is protected !!