ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η «V&R» luxury handmade bags στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”!

Η μόδα δεν είναι άγνωστος χώρος για το Βασίλη Μπόρση. Η εταιρεία της οικογένειάς του, Borsis by V&R, που υπάρχει από το 1974, είναι γνωστή για τα άψογης ποιότητας νήματα, κορδόνια και φούντες που παράγει στο εργοστάσιό της στη Μαλακάσα και πλέον ασχολείται και με το σχεδιασμό αξεσουάρ.
Η οικογένεια δοκίμασε τις δυνάμεις της στο σχεδιασμό αξεσουάρ για πρώτη φορά το 1986, λανσάροντας χειροποίητες τσάντες στην ελληνική αγορά και η ιδέα υλοποιείται ξανά το 2012 μέσα από το νέο brand, «V&R»!

Από το 2014 ξεκινάει η διάθεση των τσαντών σε επιλεγμένες boutiques τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με τις περισσότερες πωλήσεις σήμερα στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Κάθε μία από τις πλεκτές τσάντες V&R είναι 100% χειροποίητη, καθώς ο ίδιος ο δημιουργός επιμελείται κάθε λεπτομέρεια από την αρχή μέχρι το τέλος της κατασκευής της. «Είναι δύσκολο μια τσάντα να είναι χειροποίητη, αλλά εμείς τα καταφέρνουμε. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε πελάτες που αναζητούν την καλύτερη ποιότητα. Μέσα από επίμονη προσπάθεια και πολλές ώρες δουλειάς – για μία μόνο τσάντα απαιτούνται περίπου δύο μέρες εργασίας – το αποτέλεσμα μας δικαιώνει..» λέει στο Fay’s Control ο Βασίλης Μπόρσης.


Παίρνοντας έμπνευση από σχέδια και πλέξεις που φυλάσσονταν καλά κρυμμένα στο ντουλάπι της V&R, δημιουργικές ιδέες και τάσεις της μόδας μιας άλλης εποχής που γίνονται συνώνυμο του σήμερα, ο Βασίλης Μπόρσης κάνει τη διαφορά. Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο «πλέκει» αξεσουάρ και τσάντες, λανσάρει πρωτότυπα προϊόντα από νήμα με φινέτσα και υψηλή αισθητική ενάντια στην κρίση.

Οι fashionistas της Ελλάδας και του εξωτερικού σίγουρα θα φορούσαν τις δημιουργίες V&R χωρίς δεύτερη σκέψη. Η λατρεία της χειροποίητης τσάντας βγαίνει δυναμικά μπροστά με τον Έλληνα σχεδιαστή, μοναδικό στο είδος της πλέξης.


«Οι τσάντες μας είναι χειροποίητες, αυθεντικές και με άποψη. Απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες με άποψη και γνώση της μόδας και του ιδιαίτερου στύλ… Η πλέξη μπορεί να απαιτεί πολλές ώρες αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δικαιώνει πελάτες και δημιουργούς. Έτσι λειτουργούμε στην V&R. Έχοντας στο μυαλό μας ότι μέσα από τις δημιουργίες μας αγγίζουμε τα συναισθήματα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Με γνώση και ποιοτική αισθητική».


Η εταιρεία V&R συμμετέχει σε πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό καθώς και σε fashion shows όπως το London Fashion Week, Romanian Fashion Week, Athens Fashion Week.
Επίσης δίνει το παρόν σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπως στην «Drive for Miles» , με ιδιαίτερη ευαισθησία και εθελοντισμό.

Οι πολυτελείς τσάντες V&R βρίσκονται στις καλύτερες boutique σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Ντουμπαϊ ,Νότιο Αφρική , Αίγυπτο και Ισραήλ.


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

error: Content is protected !!