ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η TRIA ETC στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Η TRIA ETC συνεργάζεται με ταλαντούχους βιοτέχνες και καλλιτεχνικές φύσεις σε όλη την Ελλάδα για να δημιουργήσει αποκλειστικά αξεσουάρ και οικιακά σκεύη, τα οποία συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία. Τα προϊόντα της TRIA ETC αναδεικνύουν τις εξαιρετικές χειροτεχνικές δεξιότητες των δημιουργών τους και διηγούνται συναρπαστικές ιστορίες για τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους της Ελλάδας.
Η TRIA ETC δημιουργήθηκε από την κοινή αγάπη των τριών συνιδιοκτητών της, για την Ελλάδα και το πάθος και κάθε τι αυθεντικό, μοναδικό και φυσικό.

Η Ελίνα Σμπώκου, η Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου και η Πριγκίπισσα Τατιάνα είναι η Tria etc

Έχοντας μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και ενθουσιασμένη με την τοπική κουλτούρα και τους ανθρώπους και υποστηρίζοντας τη σπουδαιότητα της σύνδεσης με τα προσωπικά βιώματα και τις ρίζες μας, η Πριγκίπισσα Τατιάνα -εν ονόματι Τατιάνα Μπλάτνικ– , βρήκε τον τρόπο να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα τα οποία όπως η ίδια πιστεύει μιλούν απευθείας στο μυαλό και στη ψυχή. Η Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου και η Ελίνα Σμπώκου, ενθουσιασμένες από την ομορφιά και την ποιότητα της ελληνικής βιοτεχνίας είχαν πάντα την επιθυμία όχι μόνο να υποστηρίξουν τους βιοτέχνες σε τοπικό επίπεδο αλλά και να τους προωθήσουν ευρέως σε διεθνής αγορές.

Η Πριγκίπισσα Τατιάνα

Τα διαφορετικά βιώματα και οι διαφορετικές εμπειρίες ζωής που υπάρχουν στις μνήμες της Τατιάνας, της Χριστίνας και της Ελίνας τους οδήγησαν στη δημιουργία της TRIA ETC, όπου υποστηρίζεται και προωθείται η ελληνική βιοτεχνία αντικατοπτρίζοντας κάθε ψήγμα του ενθουσιασμού και της ανάγκης για την τελειότητα.

This stunning silk scarf is designed by Greek fashion designer Sophia Kokosalaki exclusively for TRIA ETC

Silk Scarf with exclusive design for Tria etc

Η TRIA ETC φιλοδοξεί στην αναγέννηση της βιοτεχνίας στην Ελλάδα, ενθαρρύνοντας τους βιοτέχνες να επαναφέρουν την ελληνική παραδοσιακή και σύγχρονη βιοτεχνία στις διεθνής αγορές. Ο στόχος, για τους βιοτέχνες και ιδιαίτερα για τις νέες γενιές, είναι να μετατρέψουν την άλλοτε μη βιώσιμη επιχείρηση σε ανταγωνιστική επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία θα αντανακλά τη σπουδαιότητα της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

the Ellie Shirt

Έμπνευση της TRIA ETC αποτέλεσε το πάθος και η τεχνογνωσία των βιοτεχνών ανά την Ελλάδα.

The Ellie White

Hand-loomed fringed white cotton shawl with two-coloured embroidery

The Anna Scarf

Part of The Anna Collection of exclusive shawls lovingly handmade at the Rizarios Foundation’s Handcraft School in Monodendri, Northern Greece

The Ioli Bag

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!