ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Θρυλική Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βαρσοβίας στο Ηρώδειο!

Μουσική συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί με την επιστροφή μας από το καλοκαίρι, στις 4 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου το κοινό της Αθήνας θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία μοναδική συμφωνική συναυλία υψηλού κύρους με τα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρομαντισμού για πιάνο και ορχήστρα.
Η ιστορική Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βαρσοβίας. με σολίστ τον τιτάνα του πιάνου, κορυφαίο Ρώσο δεξιοτέχνη Boris Berezovsky θα συναντηθούν στη σκηνή του Ηρωδείου για να ερμηνεύσουν τρία από τα γοητευτικότερα έργα του ρομαντικού ρεπερτορίου.

Boris Berezovsky

Μια συνάντηση υψηλής αισθητικής, μουσικής δεξιοτεχνίας και απαράμιλλης εκφραστικότητας σε ένα πρόγραμμα που εστιάζει στους κορυφαίους ρομαντικούς συνθέτες Φρεντερίκ Σοπέν και Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Τους εθνικούς συνθέτες της Πολωνίας και της Ρωσίας που αγαπήθηκαν με πάθος από το διεθνές κοινό όσο κανείς και που ανέδειξαν την συναρπαστική συνομιλία του πιάνου με την συμφωνική ορχήστρα. Μια μοναδική μουσική εμπειρία με τα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, μια σπάνια συνάντηση μυθικών ερμηνευτών κάτω από την Ακρόπολη.

error: Content is protected !!