Η Θέμις Ζουγανέλη για τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή”!

24/05/2019 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το all day Spring Pop Up Store by THEMIS • Z, της Θέμιδος Ζουγανέλη στο The excelsior hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Η Θέμις Ζουγανέλη, εμπνεύστρια και σχεδιάστρια του luxury lifestyle brand THEMIS • Z, καθώς και σχεδιάστρια των Dior Maison και Atelier Swarovski, θεωρείται η γυναίκα που καθιέρωσε στη νέα ελληνική σκηνή της μόδας και του homeware τη σημασία της ανεπιτήδευτης κομψότητας καθώς οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από έναν σύγχρονο εκλεκτισμό με κοσμοπολίτικη αύρα. Η ελληνική κατασκευή τους ενισχύει ακόμα περισσότερο την αξία τους αφού οι συλλογές της παίρνουν ζωή στα χέρια Ελλήνων δεξιοτεχνών. Τα διακοσμητικά μοτίβα τους, εμπνευσμένα από τις γραμμές της ελληνικής αρχιτεκτονικής και του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μετατρέπουν τις resort και homeware συλλογές της, σε σειρές από κομμάτια παντοτινής γοητείας.

Αντωνία Καρρά, Θέμις Ζουγανέλη

Γεωργία Γκιούλα, Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη, Νανώ Κουγιουμτζόγλου

Νίκη Αθανασιάδη, Χριστίνα Τζελέπογλου

Οι γυναίκες της Θεσσαλονίκης ανακάλυψαν από κοντά τις υπέροχες συλλογές της σχεδιάστριας και είχαν την ευκαιρία να συνεισφέρουν με τις αγορές τους στον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ καθώς μέρος των πωλήσεων διατέθηκε για τους σκοπούς του συλλόγου.

One Response to Η Θέμις Ζουγανέλη για τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή”!

  1. Rose Michaelides says:

    Μα τι ομορφη και ταλαντουχα κοπελλα. Μπραβο της και παντα επιτυχιες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons