ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η τέως Βασίλισσα Άννα Μαρία της Ελλάδας στο Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας!

Στη γιορτή των πενήντα χρόνων της Βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας στο θρόνο, που έγινε στο Βασιλικό Θέατρο της Κοπεγχάγης, βρέθηκε η τέως Βασίλισσα της Ελλάδας Άννα Μαρία και μάγεψε με τις εμφανίσεις της, επιλέγοντας δύο μοναδικές τουαλέτες διά χειρός Celia Kritharioti. Η Βασίλισσα Άννα Μαρία δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της Βασίλισσας Μαργαρίτας σε μία τόσο σημαντική στιγμή καθώς, εκτός από την αδελφική τους συγγένεια, τις συνδέει και μία σημαντική φιλία. Για την πρώτη της εμφάνιση διάλεξε μία Haute Couture Celia Kritharioti μπορντό κρεπ τουαλέτα με σουτάζ, κέντημα στην μπάσκα και στο μανίκι, τα οποία συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα και τιάρα στις ίδιες αποχρώσεις.

Η Άννα Μαρία με την Βενεδίκτη της Δανίας

Στη συνέχεια επέλεξε μία Haute Couture Celia Kritharioti τουαλέτα σε πράσινο χρώμα και κέντημα στο μανίκι με κοσμήματα και τιάρα στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

H Celia Kritharioti με το ατελιέ της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

error: Content is protected !!