ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συλλογή SS19 της Κατερίνας Παπαζαφειροπούλου στο The Pop Up Project!

Την γνωρίσατε μέσα από το προηγούμενο The Pop Up Project, και η συλλογή της έγινε αμέσως sold out. Η σχεδιάστρια Κατερίνα Παπαζαφειροπούλου ήρθε με διακρίσεις από το London College of Fashion, μία από τις κορυφαίες σχολές μόδας στον κόσμο, και με την πρώτη της κιόλας παρουσία έκανε τον χώρο της ελληνικής μόδας πιο πλούσιο με την ιδιαίτερη φιλοσοφία των συλλογών της.

Η συλλογή SS’19 της σχεδιάστριας είναι εμπνευσμένη από την θετική αύρα και ξεχωριστή ενέργεια του καλοκαιριού.

Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από ξεχωριστές υφές στα υφάσματα, από έντονα κοψίματα, αέρινες γραμμές, πολυτελείς λεπτομέρειες, που κάνουν τη κάθε δημιουργία της μοναδική προσφέροντας προσωπικότητα, θηλυκότητα και elegant αισθητική.

Ανάμεσα στα βασικά στοιχεία της συλλογής είναι τα χειροποίητα υφάσματα, τα έντονα print, οι παγιέτες, οι σατέν επιφάνειες, οι ιδιαίτερες δαντέλες και τα κρόσια. Ξεχωρίζουμε περισσότερο από όλα βέβαια τα παρακάτω 2 χαρακτηριστικά που προσδίδουν στις δημιουργίες τη μοναδικότητα που όλες οι γυναίκες αναζητούν:

• Τα μοναδικά prints είναι τυπωμένα πάνω στα επιλεγμένα υφάσματα καθώς είναι δημιουργημένα από την ίδια τη σχεδιάστρια για να κάνουν κάθε κομμάτι της ξεχωριστό.

• Τα υλικά και οι έντονες λεπτομέρειες τους, που έχουν χρησιμοποιηθεί για να εμπλουτίζουν τα ρούχα και έχουν συνδυαστεί με καλλιτεχνικό τρόπο και μοναδική αισθητική, είναι ραμμένα πάνω στις πολυτελείς επιφάνειες των υφασμάτων με εκλεπτυσμένες τεχνικές embroidery που απογειώνουν την ιδιαιτερότητα των δημιουργιών.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!