Η συλλογή FW18/19 της Κατερίνας Παπαζαφειροπούλου στο The Pop Up Project!

03/12/2018 • GET

Η σχεδιάστρια Κατερίνα Παπαζαφειροπούλου έρχεται με διακρίσεις από το London College of Fashion, μία από τις κορυφαίες σχολές μόδας στον κόσμο, για να κάνει τον χώρο της ελληνικής μόδας πιο πλούσιο με την ιδιαίτερη φιλοσοφία των συλλογών της.

Η καινούργια συλλογή FW18/19 της σχεδιάστριας είναι εστιασμένη στον εορταστικό και λαμπερό χαρακτήρα των ημερών που έρχονται.

Οι δημιουργίες της αποτελούνται από πολυτελή υφάσματα και υλικά με έντονες λάμψεις και ξεχωριστές υφές. Ανάμεσα στα βασικά στοιχεία της συλλογής είναι το βελούδο, οι παγιέτες, οι σατέν επιφάνειες, η δαντέλα και τα κρόσια. Ξεχωρίζουμε περισσότερο από όλα βέβαια τα παρακάτω χαρακτηριστικά που προσδίδουν στις δημιουργίες της τη μοναδικότητα που όλες μας αναζητούμε:

Τα prints που με σύγχρονες digital μεθόδους είναι τυπωμένα πάνω στα προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα είναι δημιουργημένα από την ίδια τη σχεδιάστρια για να κάνουν κάθε κομμάτι της ξεχωριστό.

Τα ιδιαίτερα υλικά, που έχουν χρησιμοποιηθεί για να εμπλουτίζουν τα ρούχα και έχουν συνδυαστεί με καλλιτεχνικό τρόπο και μοναδική αισθητική, είναι ραμμένα πάνω στις πολυτελείς επιφάνειες των υφασμάτων με εκλεπτυσμένες τεχνικές embroidery που απογειώνουν την ιδιαιτερότητα των δημιουργιών.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Spread the news & Join us xxx !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons