ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η συγκινητική “Βραδιά του Ευχαριστώ” του Make-A-Wish στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών!

Στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί τον ετήσιο απολογισμό του έργου του Οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και μέσα από διάφορα δρώμενα, ακούσαμε μια μητέρα να ανησυχεί για την ξαφνική αδιαθεσία της κόρης της και την εξέλιξή της, μια έφηβη να μας διηγείται την προσωπική της ιστορία και πως αντιμετώπισε την ασθένειά της, καθώς και έναν πατέρα να μας «τραγουδά» τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Φαίη Σκορδά

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, ακολούθησαν οι ευχαριστίες του Οργανισμού προς τους υποστηρικτές του, χάρη στους οποίους κατάφερε να εκπληρώσει 292 ευχές το 2019, εκ των οποίων 28 ήταν ευχές παιδιών από Make-A-Wish άλλων χωρών.

Φαίη Σκορδά, Γκαμπριέλα Πετζετάκη

Σάρα Εσκενάζη, Υβέτ Κοσμετάτου, Ιωάννα Σουλιώτη

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Χάρης Σιανίδης

Γιώργος Χρανιώτης, Γεωργία Αβασκαντήρα

Με τη στήριξη και την αγάπη των φίλων του, ο Οργανισμός το περασμένο έτος, και κάθε 30 ώρες, εκπλήρωνε μια μοναδική ευχή και ένα παιδί κάπου κοντά μας αντλούσε δύναμη, κερδίζοντας την χαμένη του παιδικότητα. Αυτή που έχασε βίαια λόγω της ασθένειάς του.

Αναστασία Μανιά

Κασταλία Σαμοΐλη

Γιάννης Αλεξανιάν, Χριστίνα Αλεξανιάν

Φωτογραφίες: NDP Agency

error: Content is protected !!