Η See My Bag Handmade στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

26/05/2021 • THE POP UP PROJECT

Θέλω η αισθητική μου να έχει ταυτότητα
Θέλω οι επιθυμίες μου να έχουν εικόνα
Θέλω να κρατάω αυτό που με εκφράζει
Θέλω να κρατάω αυτό που είμαι

Το 2017 ξεκινήσαμε ένα μεγάλο ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο από εικόνες, επιθυμίες και όνειρα. Ένα ταξίδι γεμάτο ζωή! Δημιουργήσαμε την See My Bag Handmade θέλοντας όλα να συγχρονίζονται.


Τα χρώματα, οι γραμμές, οι υφές και τα σχήματα να δημιουργούν αρμονικά ένα παζλ της κομψότητας.
Θέλουμε τα See My Bag Handmade με την ένταση και το χρώμα τους, να κάνουν την διάθεση σας να παίρνει τους τόνους της χαράς, ρίχνοντας βέλη αυτοπεποίθησης στους γύρω σας.


Θέλουμε οι λεπτομέρειες που εναρμονίζονται με το στυλ σας, να απογειώνουν κάθε εμφάνιση σας κρατώντας τον ρυθμό της καθημερινότητας σε κομψά επίπεδα ακόμα και όταν πρόκειται για «υψηλών ταχυτήτων» διαδρομές.


Τα υψηλά κριτήρια ποιότητας, η αυστηρή επιλογή αποκλειστικά Ελληνικών Υλικών, καθώς και η παραγωγή από έμπειρα ελληνικά χέρια είναι η απαράβατη επιλογή μας.


Είμαστε στην αρχή, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Συνεχίζουμε με νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέα όνειρα και νέα προϊόντα! Η καθημερινότητα άλλαξε! See My Bag Handmade.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons